AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

AK Parti’nin Çankırı Belediye Başkan adayı olarak Hüseyin Filiz açıklandı. Peki Hüseyin Filiz kimdir? İşte merak edilenler…

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı olarak da Hüseyin Filiz açıklandı. Peki Hüseyin Filiz kimdir? İşte detaylar…

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

HÜSEYİN FİLİZ KİMDİR?

2 Şubat 1958'de Çankırı'da dünyaya gelen Hüseyin Filiz, İsmail ve Kiraz çiftinin oğlu olarak büyüdü. Eğitim hayatını Balıkesir Savaştepe Eğitim Enstitüsü'nde Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamlayan Filiz, sanayici kimliğiyle biliniyor.

Ticari kariyerine Çankırı'da başlayan Filiz, tarım makineleri alanında bir fabrika kurarak iş hayatına adım attı. 1995 yılında ise Çelik Kapı Fabrikası'nı kurdu ve bu alanda hem yurt içinde hem de yurtdışında birçok showroom açtı.

Otomotiv sektöründe de aktif olan Filiz, traktör ve çeşitli markalara ait otomotiv bayiliklerini üstlendi. Ankara'da bir akaryakıt istasyonu işletmeciliği de yapan Filiz, inşaat sektörüne konut inşaatı müteahhitliği yaparak giriş yaptı.

Filiz Tarım Makineleri A.Ş., Filiz Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Filiz Çelik Mamulleri Ticaret Limited Şirketi ve Filiz Tarım ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlendi. Ayrıca, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde et, hayvancılık ve süt ürünleri tesisleri de bulunuyor.

Orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan Hüseyin Filiz, evli ve üç çocuk babası.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler