AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan Kimdir?

AK Parti, yaklaşan yerel seçimler öncesinde, 12'si büyükşehir olmak üzere toplam 26 il için belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu. AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan Kimdir?

AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan Kimdir?

AK Parti'nin Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan oldu.

Bingöl için seçilen isim, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında açıklandı.

Bingöl'ün yeni belediye başkan adayı Erdal Arıkan olarak belirlendi. Peki, AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan Kimdir?

Erdal Arıkan Kimdir?

Erdal Arıkan, 1970 yılında Bingöl'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bingöl'de tamamladıktan sonra, 1998 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu.

Arıkan, 1998-2010 yılları arasında öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2010-2018 yılları arasında ise Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini üstlendi. Arıkan, eğitim ve gençlik alanlarındaki tecrübeleriyle Bingöl'ün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Erdal Arıkan, seçilmesi durumunda Bingöl'ün eğitim, gençlik ve spor alanlarında daha fazla gelişim göstermesine öncülük etmeyi amaçlıyor.

AK Parti'nin bu stratejik aday seçimi, Bingöl'ün geleceğine yön verme potansiyeli taşıyor. Arıkan, yerel yönetimdeki tecrübesi ve Bingöl'e olan bağlılığıyla ön plana çıkıyor ve seçmenlerin desteğini kazanmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler