AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Tokat Belediye Başkan adayını açıkladı. Peki, AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu Kimdir? Nerelidir?

AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında?

AK Parti, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Tokat Belediye Başkan adayını açıkladı.

11'i büyükşehir olmak üzere toplam 26 belediye başkan adayını tanıtan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat için Eyüp Eroğlu’nun aday olduğunu duyurdu.

Peki, AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu Kimdir? Nerelidir?

Bu açıklama, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında yapıldı.

AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu Kimdir?

AK Parti, Tokat Belediye Başkanlığı için Eyüp Eroğlu’nu aday olarak belirledi.
AK Parti, Tokat Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Eyüp Eroğlu'nu yeniden aday olarak belirledi. 1977 Tokat doğumlu Eroğlu, iki dönemdir bu görevi başarıyla sürdürmektedir.

Eyüp Eroğlu'nun Eğitim ve Mesleki Kariyeri

Eyüp Eroğlu, eğitim hayatına Tokat'ta başlayıp, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1999 yılında mezun oldu. 2001-2014 yılları arasında Tokat'ta serbest avukatlık yaparak mesleki deneyim kazandı.

Sivil Toplum ve Siyasi Kariyeri

Eroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı, Tokat Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği, Kızılay Şube Yönetim Kurulu üyeliği ve Elden Ele Derneği Başkanlığı gibi önemli rollerde bulundu.

Tokat Barosu CMK Komisyon Başkanlığı görevini de yürüttü. 2010 yılında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Tokat İl Başkanlığı görevine getirildi.

Belediye Başkanlığı ve Yeniden Adaylığı

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tokat Belediye Başkanı olarak seçilen Eroğlu, görev süresince şehrin sosyal ve ekonomik gelişimine yönelik birçok projeyi hayata geçirdi. Orta düzeyde İngilizce bilen, evli ve üç çocuk babası olan Eroğlu, yeniden adaylıkla Tokat'ın geleceğine yönelik hizmetlerine devam etmeyi hedeflemektedir.

Eroğlu'nun yeniden aday gösterilmesi, Tokat'ın gelişimi için süregelen projelerin devamlılığını ve şehrin geleceğe yönelik vizyonunu temsil etmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler