Osman Kanber

Osman Kanber

Bize Yer Yer Trabzon

Bir süredir yazı yazmak gelmedi içimden. Trabzonspor’da yazılabilecek olumlu hiçbir şey yok. Olumsuzlukları yazsak da çözecek yeterlilikte kimse yok.

Yıllar sonra önümüze koyulan şampiyonluk şansını, yıllardır süren ve hiç ders almadığımız hatalarımızı tekrarladığımızdan maalesef kaybettik.

Ne yazalım.

Aylarca hazır değil dediğimiz Teofilo, Aylardır idmana çıkamayan Teofilo 10 Şubat’ta racing ile sözleşme imzalıyor. 27 Şubat’ta çıktığı maçta 2 gol birden atıyor.

Ne yazalım

İlk idmanına 10 Şubat’ta çıkan Teofilo yeni takımında banko oynarken yılbaşında kampa katılan Brozek kardeşler hala hazır değil. Mehmet Çakır’ın ne durumda olduğunu bilen yok.

Ne yazalım

Koskoca Trabzonspor’un trilyonları beğenmeyip sözleşme imzalamayan yıldızı ne yiyeceğini bilmediğinden ishal olup en önemli dönemde takımını yalnız bırakıyor.

Ne yazalım

Trabzonspor’un şampiyonluğunu umursamayıp Türk futbolunu düzeltmeye soyunanların Trabzonspor’u ve taraftarı getirdiği noktada hakemin kafası yarılıyor.

Ne yazalım

Ligde  yediği 19 golün 6'sını son üç maçta yiyen Trabzonspor'da 4 hafta evvelki FB maçında 18'e bile giremeyen Mustafa bu üç maçta sahada Giray kulübede. Kayseri'den 3 yiyen savunma Beşiktaş'tan kaç yer? 

Ne yazalım

Sanki Trabzonspor’dan almadan bir şey vermişler gibi Şota ve benzerleri baş tacı edilip hakemler suçlanıyor?

Ne yazalım

Fenerbahçe maçına bundan sonra ilk yarıdaki maçlarda olay yoksa ikinci yarıdaki maça da aynı hakemi vereceğiz palavrasıyla Fenerin hatırına Bünyamin Gezer’i veren MHK, bu kuralı 4 haftada unuttu. BJK maçına Tolga Özkalfa’yı veren MHK ilk yarıdaki maçı yöneten Kuddusi Müftüoğlu’nu da Bursa maçına niçin verir.

Ne yazalım

Durup dururken Kayseri kalecisi aleyhine konuşan başkan tam susmuşken şimdi da asbaşkan’ın Necip’in sarı kartına yorum getirmesinin ne amacı olabilir. Sizin medyaya çıkma hastalığınızın bedelini hep Trabzonspor ödüyor.

Bu liste böyle uzar gider. Aynı hatalar tekrarlanır gider.

Trabzonspor yönetim kurulu Salı günü bir açıklama yayımladı. Açıklamanın bir yerinde “Gerek yönetim kurulumuzun gerekse de teknik heyetimizin birinci düsturu yaşanan olumsuzluklarda sorunu kendi içimizde aramak ve özeleştiri anlayışını harekete geçirmek yönündedir” deniyor.

Maalesef bunu asla yapamadınız. Her olumsuzlukta bir suçlu buldunuz. Bazen taraftar suçlu oldu, bazen taraftar baskısı, bazen Umut Bulut, bazen de tüm futbolcular, bazen hava durumu bazen de hakem. Ama yönetim ve Teknik kadro ne hikmetse hep haklıydı.

Hele şu en önemli mazeretleriniz “liderlik baskı yaratıyor” komedisi var ya taraftarı da inandırdınız.

Bakalım şimdi gene kazanamazsanız veya Fener liderken takılmazsa ne filimsel açıklamalarda bulunacaksınız.

Hataları kendimizde arayacağız diyorsunuz ya asla yapamazsınız. Gerçek sorunları asla göremediniz. Belki bazılarınız gördü çözecek cesareti yoktu.

Görülüyor ki Trabzonspor'um taraftardan başka kimsenin umurunda değil.

Aynen devam ediniz.

Anca gidersiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR