Cenap Serdar

Cenap Serdar

Yüz Karası

Kayseri sporu oynadığı futboldan dolayı kutlamak gerekir, tabi bu maçta keşke Kayseri kalesinde bizim Volkan BABACAN’ımız oynasaydı, ayrıca Kayserili futbolcularda ne hikmetse öyle bilenmişler ki maça sanki başka bir takım hadi bakalım bu hafta da bizim için oynayın demişler  sanırım, umarım Kayseri spor bundan sonraki maçlarında da böyle oynar, beni yanıltır ama hiç sanmam. Yazık Türk futbolu nereye gidiyor anlamak mümkün değil.

Gelelim maçın Yüz Karasına, tabii ki hakem demeye bile dilim varmıyor, oyunun genelinde her türlü hakkını rakip takımdan yana kullan, olmayan faulleri çal, zaman geçirmelere kulaklarını tıka gözlerini kapa, bu mu hakemlik, maçın en önemli dakikasında dünyanın neresinde olursa olsun mutlak penaltı düdüğü çalınan Burak YILMAZ’ın penaltısını es geç, yoksa senin gözlerin mi bozuk hakem!! Kesinlikle bozuk, sana gazoz şişesinin dip kısmından gözlük yapıp hakemliği bıraktırmak gerekiyor, eğer bu şekilde maç yönetmene izin verilirse çok takımın başını yakarsın, yazık değil mi bu futbolcuların emeklerine, acaba böyle yaparak şampiyonluğa oynayan başka bir takıma diyet mi ödüyorsun, çünkü Fenerbahçe başkanı  Aziz YILDIRIM bir demecinde, “ Geçen sezon Yunus Yıldırım'ın yönettiği maçta, hareketli halde Trabzonsporlu oyuncu geldi vurdu, top gol oldu. Maç 1-1 oldu ve bitti. Biz orada goller kaçırdık, iyi oynadık, onun arkasına sığındık. Aslında suçlu, kuralı uygulamadı. Sivasspor maçına bakıyoruz, top bizim 18'in kenarında yan tarafta, iki defa oyunu durdurup oynattı. Bu ikilem niye? Biz cezayı çektik, şampiyonluğu verdik. Yunus Yıldırım ne ceza çekecek? Geçen sezon bizim şampiyonluğu verdi, hakemlik yapıyor. Kural hatası yaptı, oyunu durdurup başlatması lazımken, hareket ettirdi. Ama şimdi durdurarak yapıyor. Veya penaltıyı vermiyor. Biz de insanız, bu kadar yatırım yapılır, bu kadar paralar harcanıyor. Beklentiler var, sen bu beklentilere niye set çekiyorsun? Geçen sene bütün insanlar ağladılar, oyuncular evlerine polislerle gitti. Yunus Yıldırım evine güle oynaya gitti. Maçı idare ettiği için parasını da cebine koyup gitti. Sorumluğu biz taşıdık, Fenerbahçe taraftarı üzüldü.”

 

Şeklinde açıklama yapmıştı, acaba bu şekildeki açıklamalar mı seni bu hale getirdi, rahatsız olan vicdanını mı rahatlatıyorsun.

2009 yılına kadar yönettiğin Fenerbahçe maçlarında, Fenerbahçe 18 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı, aslında senin hakkında  yazacak çok şey var ama buna değmezsin, kısacası sen Türk hakemliğinin yüz karası olduğunu açıkça ortaya koydun, hakemliği bırak köşene çekil, Türk futbolu da delikanlı, adam gibi hakemler tarafından yönetilsin.

Fenerbahçe’yi ve Başkanını da kutlamak gerekiyor, Trabzonspor ile ilgi sahneye koydukları oyunu çok iyi oynuyorlar, bu oyuna zaman zaman figüranlar da katıyorlar, bizim Trabzonlu yöneticiler de hala centilmenlikten bahsediyorlar, ey Trabzonlu yönetici uyan ve aslına dön artık, Futbolcun sahada kazanmak için varını yoğunu ortaya koyuyor ama kirli eller ve düşünceler onların bu haklarını gasp ediyorlar, bunu göremiyor musunuz yoksa?

Hayatında sadece bir kez Avrupa’da  27 Temmuz 2006 tarihinde Domzale-Orasje maçında görev yaptın  ve bu tarihten sonra Avrupa arenasında düdük çalmadın neden? Çünkü yetersiz kaldın onlar gördü ama bizim MHK hala senin yeteneksiz olduğunu görmek istemiyor. 

Bu hakemin ismini özellikle yazmadım ancak, Kayserispor maçından sonra TS taraftarının çok sevdiği bir hakem!! olduğunu bildiğim için bu şahsın ismini taraftar bulsun artık.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR