Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor yönetimi daha fazla beklememeli!

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında aldığı skoru ve oynadığı oyunu konuşsak ne işe yarar bilmiyorum ancak şunu biliyoruz ki, kulübün hafızası Bjelica ile başlamadı.

Trabzonspor'da hangi futbolcunun ne yapabileceğini ve yeni sezonda olup olmaması gerektiğini aşağı yukarı takımı takip eden herkes biliyor. Şu an için bir tek Bjelica bilmiyor! Biz de onun yaşayıp keşfetmesi için bekliyoruz ve Trabzonspor da zaman kaybediyor.

Trabzonspor yönetimi, bazı futbolcular için Bjelica'nın karar vermesini beklememeli. Kalite olarak takımın seviyesinin altında olan, yeni sezonda takımda olmayacağı kesin olan bazı futbolcular için şimdiden radikal kararlar alınmalı.

Sahada iyi bir oyun olsa ya da skor tabelasında işler biraz iyi gitse, bazı oyunculara tahammül edilmesi ya da sezon sonuna kadar idare edilmeleri anlaşılabilir. Ancak öyle de değil. Oynanan son 8 resmi maçta tek galibiyet var. Yani alınacak birkaç radikal karar sonrası, Trabzonspor son 8 maçtan daha kötü bir performans sergileyemez. Çünkü daha kötüsü yok!

Trabzonspor yönetimi kulübün dününü biliyor. Hangi futbolcularla olup olmayacağını da biliyor. En azından bir kısmı için şimdiden kararlar alınmalı ve bir eleme yapılmalı.

Trabzonspor yönetiminin bazı futbolcular konusunda inisiyatif alması, Bjelica'nın da elini rahatlatacaktır. Gideceği herkesin malumu olan bazı oyuncuların ısrarla oynatılması, yeni sezonda takımda yer alabilecek potansiyel birkaç futbolcunun da önünü tıkıyor. Alınacak radikal kararlar, bu futbolcuların da önünü açacaktır.

Trabzonspor yönetiminin dünü unutup, her şeye Bjelica ile yeniden başlamış gibi davranması zaman kaybından ibaret olacak.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.