Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

İYİ Parti Trabzon'da neler oluyor?

İYİ Parti'de 27 Nisan'da yapılacak olağanüstü kurultay öncesi hareketli günler yaşandığı gibi Trabzon kanadında da oldukça sıcak gelişmeler var.

Meral Akşener'in aday olmayacağını açıklaması sonrası Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz genel başkan adaylığını açıklamıştı.

Koray Aydın'ın adaylığını açıklaması sonrası özellikle gözler İYİ Parti'nin Trabzon kanadına çevrilmişti.

Genelde belediye başkanları, partilerdeki kurultay süreçlerinde taraf olmamayı tercih eder. Ancak İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Koray Aydın'ın adaylık kararı sonrası İYİ Parti İl Başkanlığı'nı da sollayarak açık şekilde Koray Aydın'a desteğini beyan etti. Ardından birkaç gün sonra İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan da Koray Aydın'a teşkilat olarak firesiz şekilde destek olacaklarını söyledi.

Koray Aydın, Trabzon cephesinden güçlü bir destek alacak derken, Yavuz Aydın sürprizi yaşandı.

İYİ Parti'nin Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Müsavat Dervişoğlu'nun geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında yanında yer aldı. Böylelikle yaklaşan olağanüstü kurultay öncesi İYİ Parti'nin Trabzon kanadında tek aday üzerinde birleşilmemiş oldu.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
SON YAZILAR