Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Yerinde siz olsanız!

Yoroz’da polis otosu bekliyor, yol kontrolü için değil, belli ki ağır toplardan biri geçecek, polis otosu da takibe başlayacak.

 Daha Akçaabat’a girmeden aynı polis otosu sirenlerini arkamızdan acı acı çalıyor.

 El mahkum sağa doğru yaklaşıyor ve görevdeki polis otosuna yol veriyoruz.

 Polis otosunun arkasındaki otobüsü gördükten sonra değermiş dedik tekmil nizam hizaya gelmeye.

 Çünkü, arkasında Cumhurbaşkanlığı forsu taşıyan otobüs, belli ki bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon halkına hitap ederken, şehirde halkla buluşurken bu otobüsten hitap edecek.
 Dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya’da soydaşlarımıza hitap edip destek istedi, kendisi Türkiye’ye dönmeden otobüsü Trabzon’a geldi, hem de bomboş.

 Ankara’dan Trabzon’a kadar her ilde, her ilçede polis otoları güzergah boyunca boş otobüse eşlik ettiler, Trabzon’a kadar indirdiler otobüsü, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklemeye koyuldular.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan çok güçlü bir lider.

 Güçlü olmasının yanı sıra çok kararlı.

 Bir şey kafasına yattı mı geri adım attırmak mümkün değil.
 Kendi partisinden kimseyi dinlemiyor, dinlemediğini biliyoruz.

 Onu geri adım attıracak adam partisinde yoktu.

 Muhalefet de bunca çabasına rağmen Erdoğan’ı geri adım attırmayı başaramadı.

 Erdoğan’ı geri adım attırmanın bir yolu var başka yolu da yok.

 Tek başına iktidarı AK Parti’nin elinden alırsanız Erdoğan o zaman düşer, geri adam atmaz denen Erdoğan nasıl geri adım atacağına o zaman tanık olursunuz.

 Ancak mücadeleyi de bırakmaz.

 Çünkü, Cumhurbaşkanlığı makamına çıkmış, bu zamana kadar görev yapan cumhurbaşkanlarından farklı olarak halkın oylarıyla gelmiş, ben farklıyım diyor, farklı davranıyorsa da, muhalefetin bunu hazmettiğini kimse sanmasın.

 İktidarı oluşturan güçler de Tayyip Bey’den istifade ettikleri ölçüde onu hazmederler, seçime bir katkısı olmadığını hissetseler, iktidardan bile çatlak sesler çıkmaya başlar.

 Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor, dokunacağı olanın canı bile alınıyor. (Tarihimizde çokça örnekleri var)

 Yoroz’da cumhurbaşkanlığı makamına ait miting otobüsünü bekleyen polis otosundan neden söz ettiğimize gelince.

 Bir otobüs Ankara’dan Trabzon’a kadar tüm il ve ilçe sınırlarında polis ekipleri tarafından devir dayım edilerek şehrimizde emin ellere teslim edildi.

 O otobüsün sizin mahiyetinize ait olduğunu düşünün, Türkiye’yi yönetiyorsunuz, hiçbir yetki ve sorumluluğunuz olmadığı halde seçimin kaderini değiştirip Türkiye’de sistem değişikliği yapıp, daha da güçlü olmak istediğinizi düşünün, siz olsanız Tayyip Erdoğan’ın yerinde bu seçim ortamında bir an olsun eliniz kolunuz bağlı oturur teslim olurmusunuz?

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR