Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Camiaya yakışır kongre oldu

 Trabzonspor camiası tarihi kongrelerinden birini daha yaptı.

 Başkan adaylarından Muharrem Usta ile Celil Hekimoğlu, 3’er binin üzerinde ve birbirlerine çok yakın oy almalarıyla seçimin galipleri olduklarını gösterdiler.

 Kongrenin kaybedeni eski Başkan İbrahim Haciosmanoğlu oldu.

 2013 kongresinde yapılan kongreye çok daha az katılım olmasına rağmen, o kongrede bin 500’ün üzerinde üyenin oyunu alarak Trabzonspor Başkanı seçilen Haciosmanoğlu, o kongreye nazaran iki kat fazla üyenin oy kullandığı dün yapılan kongrede bin 40 oy alarak, Trabzonspor’a vermiş olduğu zarar ziyan karşısında camia tarafından cezalandırıldığı anlamı ortaya çıkıyor.

 Trabzonspor üyeleri Haciosmanoğlu’na yine de fazla fazla oy verip onu sandığa gömmüş oldular.

 Maalesef Haciosmanoğlu’da Trabzonspor tarihine geçti, bordo mavililerin tarihi onu da eski başkan olarak yazacak, hiç değilse kulübe vermiş olduğu zararların karşılığı olarak başarısız başkan olarak tarihe geçmiş olsa.

 Biz bu yazımızı gece geç saatte yazıyoruz.

 Sandıklar açılıp da oy sayımı bittikten ve başkan adaylarından Muharrem Usta seçimi 12 oyla kazandığı açıklandıktan sonra yazımıza başladık.

 O sonuç kesin sonuç olamadı.

 Zira çok yüksek oy almasına rağmen seçimi ikinci bitirdiği açıklanan adaylardan Celil Hekimoğlu önce ilk sayıma, ilk sayım sonunda sonuç değişmezken, Usta oylarını iki daha artırdıktan sonra, Hekimoğlu bu kez tüm sayıma itiraz etti ve divan da bu itirazı haklı bularak, sıfırdan tüm sandıkları saymaya başladı.

 Dolayısıyla kesin seçim sonucunu biz de bilmiyoruz.

 Ancak yazımızın başında da ifade ettiğimiz gibi Muharrem Usta veya Celil Hekimoğlu, kesin sayım sonunda hangisi kazanırsa kazansın iki başkan adayını da ekibiyle birlikte kutluyor ve bundan sonraki mücadelelerinde başarılar dileyeceğiz.

 İkilinin arasında kaybeden yok.

 Muharrem Usta’nın ikinci başkan adaylığı idi, resmi olmayan sonuca göre girdiği ikinci seçimde Trabzonspor Başkanı seçildi.

 Celil Hekimoğlu’nun başkan adayı olarak ortaya çıkması ve maraton koşucusu gibi uzun soluklu, yaklaşık olarak bir yılı aşkın süre başkan adayıyım diyerek Türkiye’nin dört bir yanında bulunan Trabzonspor üyelerine bizzat ulaşarak yüz yüze başkan adayı olduğunu anlatmasının ardından ara vermeden yarışa girmesi de günümüzde pek geçerli olmayan bir tarz olsa da bu şeref Celil Hekimoğlu’na ait.

 Erken kalkan yorulur hatta yıpranır derler.

 Celil Hekimoğlu aile büyüklerinden dinlediğimiz, erken kalkan yol alır sözüyle örtüşen bir çıkış yaptı, gerçekten de Trabzon’da yaşamasına rağmen, Trabzonspor başkan adayı olarak iyi bir çıkış yaptığını, az bir oyla kaybetse de başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

 Üç başkan adayı arasında geçen Trabzonspor başkanlık yarışını Trabzon’dan ve İstanbul’dan adaylar arasında, Trabzon adayının bin küsür oyla kaybettiğini söylemekte bir behis yok.

 Trabzonspor’a yakışır bir kongre olduğunu ifade ederek, kongrenin huzur ve sükunet içinde geçmesine önemli katkı veren Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile Emniyet Müdürü Murat Köksal’a almış oldukları önlemlerden dolayı kutluyorum.

 Kongrenin huzurlu geçmesinden ötürü bir teşekkür de kongre divan başkanı Ahmet Metin Genç’e sunmayı görev biliyorum.

 Üç başkan adayının kongre arifesinde tesislerde bir araya gelmesi de kongrenin sükunet içinde geçmesine önemli katkı yaptığını vurgulamak istiyorum.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR