Osman Kanber

Osman Kanber

Yatma Şenol Hocam, Yatma

Bu Trabzonspor içime sinmiyor.

Sorunum saha sonuçlarıyla ya da fikstürdeki yerimizle ilgili değil.

Sahada yürümekten aciz Gençlerbirliği karşısında 28. dakikada gol atıp 60 dakika 1-0’ın üzerine yatmaya çalışan takımımı kabul edemiyorum. Bu pısırıklığı, korkaklığı takımıma yakıştıramıyorum.

İnter’le oynarsın, derbi oynarsın, final oynarsın, karşındaki takım günüde olur mecbur kalırsın, ya da Sivas maçında olduğu gibi son dakikalarda gol bulursun tamam ama kendi sahasından çıkmaya gücü olmayan tek bir atak bile yapamayan Gençlerbirliği karşısında 1-0 ‘a yatmak olmaz. Büyük takım böyle olmaz.

Adrian – Aykut değişikliğini yapıp sonra da oyuncularını savunmaya çekilmekle suçlamanın da ne demek olduğunu anlayamıyorum.

Yatma Şenol hocam yatma, sen büyük takımın büyük hocasısın, bari bu maçlarda cesur ol, dik oyna.  Yenil maçı kaybedersin, sonuca yatıp yenilirsen Trabzonspor’un ruhunu da kaybedersin.

Bak transfer sezonunda yattın sonuç ortada, belki de bu yılki transferlerinden en az verim alan takım Trabzonspor.

Henrique 31 maçın 7’sinde ilk onbirde sahaya çıkmış, Adrian ise 17 maça onbirde başlamış ama sadece birini tamamlayabilmiş. Üstelik bunlar çok iyi paralara alınmış yabancılar.

Sapara ve Brozek gidince Trabzonspor’un kadrosunda 11 yabancı kaldı, Vittek sakat, Glowacki ezelinden sakat kalan 9 yabancının Altısının sahada olduğu maçımız nerede ise yok.

Bütün bunlara rağmen geçen yıl 31 haftada 60 gol atan Trabzonspor bu yıl 57 gol atmayı başarmış. Ama ya savunma geçen yıl 31 maç 21 gol bu yıl 37 gol. Neredeyse ikiye katlanmış.

Herkes bas bas bağırdı stoper diye, Şenol Hocam. Sen nerdeydin?

 

Bu Trabzonspor içime sinmiyor.

Altyapısından bir oyuncu bile çıkaramaz mı bir takım.

Adamlar 91 doğumlu oyuncuları cesaretle oynatıp şampiyon olurken bize de 87 doğumlu Mustafa ve Aykut’u genç oyuncu diye yutturuyorlar.

Hiç kimse altyapıdan oyuncu çıkmıyor yalanına sarılmasın.

Geçen yılın 93 yaş grubu oyuncuların forma giydiği U18 şampiyonu kim? Trabzonspor

Meraklıları için TFF’nin resmi sitesinin linkini yayınlayayım.

http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=1076

Bu yıl da grup maçlarını lider tamamlayan U18 takımımız final grubunda 2 maçta 6 puanla lider. Şampiyonları izlemek isteyenlere söyleyeyim 21 Mart Çarşamba saat 13:00 de 3. Hafta maçı Turgutluspor ile Haluk Ulusoy tesislerinde.

Bu nasıl bir U18’dir ki Türkiye şampiyonu olur ama Trabzonspor’a 1 oyuncu bile çıkaramaz.

87 doğumlu Mustafa Yumlu’nun genç oyuncu olarak anıldığı Trabzonspor’da 93 doğumlu bu bebelerin ne işi var.

Ama unutmayın ki bugün Galatasaray’da banko forma giyen 1991 doğumlu Semih Kaya A takımına tam üç yıl önce 2008-2009 sezonunda çıktı, o sezonun son üç Lig maçında ve bir kupa maçında forma giydi.

Yine bu yıl Galatasaray’ın banko oyuncularından olan 1991 Ordu doğumlu Emre Çolak A takıma ilk olarak 2009-2010 sezonunda çıktı ve o sezon 8 lig 3 kupa maçında forma giydi.

1985 doğumlu Olcan 2004'de Antalya, 2005’de Fenerbahçe forması giyiyordu. 1987 doğumlu Volkan 2005'de Merinosspor, 2007’de Bursaspor’da banko oynuyordu.

İddia ediyorum futbolcu yetenekli ise 17 yaşında da Trabzonspor kadrosunda olur. Bekler, gelişir. Yeteneksizse 25 yaşında beklersin kendini geliştirecek…….

Bir sözüm de Burak Yılmaz’a

Nedir bu bir rekor tantanasıdır gidiyor. Fatih Tekke’nin rekorunu kırsan ne olacak, kırmasan ne olacak. Sen taraftarın gönlündeki tüm rekorları kırmışsın.

Süper lig ne rekorlar ne krallar gördü, bugün adlarını dahi kimse hatırlamıyor. Kaç gol attıkları kimsenin umurunda değil.

Sen yıldız oyuncusun, görüyoruz ki sadece Golün değil adamlığın da kralısın.

Bırak bu sayıları.

Rekor kır kırma Türk futbolu, Trabzonspor taraftarı seni unutmayacak.

Ve Tolga

Umarım geçen yılki büyük başarınla taraftarın gözünde elde ettiğin sevgiyi bitirmeden Şenol hocam seni kesecek cesareti gösterir.

Çünkü Trabzonspor’un sana ihtiyacı var.

 KORKAKLAR HİÇBİR ZAMAN ZAFER ANITLARI DİKEMEMİŞLERDİR.     EFLATUN

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR