Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Trabzonsor Kongresi ve Ortak Nokta

Trabzonspor Kulübü tarihinin en başarısız dönemini yaşıyor.

Başarısızlığı sırf Teknik Direktör Sota’ya kesenler olsa da, tüm sorumluluk Başkan Haciosmanoğlu’nun dur.

Göreve geldiği daha ilk günden itibaren yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunu kaybeden, geçtiğimiz hafta içinde de TFF ceza kurulundan Başkan ve yönetimin aldığı çok ağır men cezalarının ardından mazisi başarılarla dolu olan kulübümüz üç yöneticinin insafına kalmıştır.

Gelinen bu aşamada Trabzonspor’un en büyük şansı, 5-6 Aralık kongresi ki, 25 gün kaldı. Bu kongrede bordo mavili kulübü maceraperest Haciosmanoğlu ve bir avuç yandaşlarının elinde oyuncak olmaktan kurtarmak gerekir.

Bu süreçte kıvıranlar çok oluyor.

Neymiş, Kilübü Haciosmanoğlu’nun elinden almak gibi bir niyet göstermemek gerekliymiş, daha iyi bir yönetim işbaşına getirmek amaç olmalıymış.

Siz geçiniz onu, Haciosmanoğlu’na Trabzonspor Kulübü’nü teslim etmek, onun için ona kongrede destek vermek ne kadar sorumsuzluk ise bu aşamada Haciosmanoğlu’na şiddetle karşı çıkanların; kamuoyu önünde lafların eveleyip gevelenmesi de sorumsuzluk örneğidir.

Trabzonspor camiasında bir avuç üyenin daha ne iş yaptığını bilemedikleri İbrahim Haciosmanoğlu’nu kulübe başkan seçmeleri ancak ve ancak kişisel beklenti olarak açıklanabilir.

Başkanlık dönemini benimsemediğim, yetersiz ve başarısız bulduğum eski başkan Nuri Albayrak, baştan beri yaptığı açıklamalarda Haciosmanoğlu’nu yetersiz ve başarısız bulup bunlara camiamız ve futbol kamuoyuyla paylaştığı halde, kişisel beklentileri ve adamsendecilikleri yüzünden Haciosmanoğlu’nun sorumsuz yöneticiliğine oy veren ve ses çıkarmayanlara ne demeli.

Elbette ki onlara da çağrımız olacak.

Hiç olmazsa ortak değerimiz olan Trabzonspor’un menfaati ve camianın 30 yılı aşkın süredir beklediği şampiyonluk başarıları için Haciosmanoğlu ve onun gibi maceralara kulübün teslim edilmemesi için oy ver, sen de camianın sağ duyulu kesimine katıl diyoruz.

Trabzonspor’da yarış rant üzerine değil.

Camianın beklediği büyük başarılar üzerinden olmalı.

Kendisini ispat etmiş, özel işinde başarılı olmuş, bordo mavili camiada sevilen isimlerin Trabzonspor’da işbaşına getirilmesi, yönetim listesi hazırlanırken bu kriterlere dikkat edilmesi 5-6 Aralık genel kurulunda üyelerin ortak hareket noktası olmalı.

Bu ortak hareket noktası bulunamaz, doğrudan yana tavır konulamaz ise Heciosmanoğlu’nu gönderecek ortak irade de oluşmaz, işbaşına gelecek ekip de Haciosmanoğlu döneminde açılan yarayı kapatmada yeterli olamaz!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR