Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'a müjde

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’la dün sohbetimiz oldu. Önemli bir müjde verdi. Avni Aker ve Yavuz Selim Stadyumlarının yeri şehre hayat verecek hale getirilmek için start verilmiş. Bu alan TOKİ’nin konut alanı olmaktan çıkıyor.
 Yeşil alan olarak proje çalışmaları başlatılmış.
 Projenin mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
 Benim Trabzon’a hediyem olsun demiş ve proje çalışmalarının hızlandırılması için ilgili birimlere talimat vermiş.
 Böylece Trabzon büyük bir kent ormanına ve yeşil alana kavuşacak.
 Bundan iyisi de can sağlığı
 Bilindiği gibi Akyazı projesini TOKİ Trabzon’a kazandırdı.
 Karşılığında da Avni Aker ile Yavuz Selim futbol sahaları ile 19 Mayıs Kapalı Spor salonları TOKİ’ye bir protokolle tahsis edildi.
 TOKİ, Akyazı Projesi karşılığında Kavakmeydan’da aldığı spor sahalarının yerine konut yapıp Trabzonluya satacaktı.
 Konu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha iletildi, kendisinden bu alanın kent ormanı ve yeşil alan yapılması için destek istendi.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Trabzon’a feda olsun diyerek, Akyazı Projesi’ne harcanan bunca parayı Hazine kaynaklarından karşılanması talimatını vererek, bu şehrin insanına büyük bir kıyak geçmiş oldu.
 Böylece Trabzon hiçbir bedel ödemeden bedeli tamamen kamu kayaklarından karşılanan Akyazı projesinin sahibi oldu.
 Avni Aker ile Yavuz Selim sahalarının yeri kent ormanı ile yeşil alan olarak şehrin gezinti ve huzur bulma alanı olarak projelendirilirken, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nun yeri de Büyükşehir Belediyesi’nin idari binası yapımına tahsis ediliyor.
 Böylesine müjdeli bir haberin ardından Trabzon gündemini meşgul eden bir tartışmanın da ortadan kalkması gerektiğine inanıyoruz.
 Akyazı’da yapılmakta olan spor kompleksine Trabzon Belediye Meclisi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ismi verildiği için şehirde bir tartışma başlamış, bu isme karşı çıkanlar olmuştu.
 Akyazı dolgu projesi maliyeti karşılığı TOKİ’ye verilen Avni Aker ile Yavuz Selim sahalarının, Trabzon halkının kullanımına kent ormanı ve yeşil alan olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tahsis edilmesi talimatı verilmesi üzerine, Akyazı projesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’a bir hediyesi anlamına geliyor.
 Dolayısıyla, Akyazı’daki spor kompleksine Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesi Sayın Cumhurbaşkanı’nın hakkı olduğunu düşünüyoruz.
 
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR