Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Yeni sezonda aynı hataların yapılma lüksü yok

Trabzonspor, Beşiktaş maçı ile sezonun finalini yaptı diyebiliriz. Kötü geçen sezonda Türkiye Kupası güzel bir teselli olabilirdi ancak bu fırsat kaçmış oldu.

Trabzonspor'un 13. dakikada bulduğu gole kadar dengede giden oyun, gol sonrası Beşiktaş'ın lehine geçti.

Beşiktaş, Trabzonspor'un golünden sonra daha fazla topa sahip olan taraftı. Daha da üretken oynadı. Nitekim istedikleri golleri de bulup maçı 2-1'e getirdiler.

Son 15-20 dakikalık dilimde Trabzonspor etkisini artırdı, giren oyuncuların da enerjisiyle rakip kalede daha fazla etkili olmaya başladı. Pepe son anlarda skora dengeyi getirse de, son saniyelerdeki gol, Trabzonspor'u kupadan etti.

Abdullah Avcı göreve geldiğinde, lig üçüncülüğü ve Türkiye Kupası dense, kimse buna hayır demezdi. Esasında Bjelica sonrası yakalanabilecek maksimum başarı da buydu. Ligde hedefe ulaşılmış oldu. Sezon kupayla da kapatılabilse, yeni sezon öncesi güzel bir moral olacaktı.

Artık bu sezon geride kaldı. Bu sezon Trabzonspor için bir ders niteliği taşımalı. Sezon başında takıma gelen ancak neredeyse hiç katkı veremeyen oyuncuları göz önüne alınca, kulübün ekonomik imkanlarını da göz önüne alınca, yeni sezonda bu denli hata yapma lüksünün olmadığı aşikar.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum