Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor'da düşen beklenti fırsata çevrilebilir!

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında taraftarın tam anlamıyla tatmin olmaması, özellikle son AEK maçındaki performans sonrası oluşan umutsuzluk ve yeni sezon için düşen beklenti, bir fırsata çevrilebilir.

Daha önce de ifade etmiştim ki, Trabzonspor'un yeni sezon için çıtayı yükseğe koyup "Şampiyon olacağız" iddiasını güçlü şekilde dillendirecek ekonomik gücü yok. Böyle bir iddia ile yola çıkılsa, transferler de o doğrultuda maliyetli yapılsaydı, olası bir kötü lig başlangıcı, henüz yolun başındayken içinden çıkılmaz bir hal alabilirdi.

Evet, Trabzonspor yeni sezon öncesi olumlu sinyaller vermedi. Hala çözülmesi gereken sorunlar ve yapılması gereken transferler var. Ancak taraftarın beklentisinin düşmesi, geçiş süreci içindeki Trabzonspor'un bir yandan da elini kolaylaştırabilir.

Çok daha sükseli transferler yapılsa, beklenti çok daha yüksek olsa, sezon başında alınacak kötü sonuçlar sonrası bazı şeylerin çok daha erken sorgulanmasına neden olabilirdi.

Beklentinin düştüğü ortamda Trabzonspor sezona iyi bir giriş yapabilirse, bu kez eli çok daha güçlü olacaktır.

Trabzonspor'un şu anda takıma kalite katacak birkaç transfere ihtiyacı var. Birkaç kaliteli isimle, izlenebilir bir Trabzonspor görmemiz mümkün. Yeter ki, çevresindeki oyuncuların da performansını yukarı çekebilecek birkaç doğru isim takıma katılsın.

YAZIYA YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.