Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Meunier kalitesinde yeni dokunuşlar gerekli...

Trabzonspor ara transfer dönemini Meunier'i alarak kapattı.

Meunier'in kalitesini tartışmak yersiz olacak. Şayet sağlıklıysa üst düzey katkı vereceği açık bir isim ancak yine aynı düzeyde birkaç dokunuşa daha ihtiyaç vardı.

Transfer dönemi öncesi de transfer dönemi de devam ederken dedik ki, ortalama 5-6 oyuncu almak yerine 2-3 kaliteli oyuncu almak çok daha yerinde bir hamle olur. Trabzonspor şayet mevcut kadronun kalitesini yukarı çekecek oyuncular alamıyorsa, sezon ortası daha fazla transfer yapmamak daha evla olandı.

Evet, takımın hala önemli dokunuşlara ihtiyacı var. Ancak "ya tutarsa" diye transfer yapmak yerine, sezon sona erdiğinde çok daha makul rakamlara çok daha kaliteli isimler alınabilir.

Trabzonspor şayet sezon tamamlandığında, mevcut kadro içerisinden bir iskelet çıkartabilirse, o zaman işler daha kolay hale gelecek.

YAZIYA YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.