Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Bitmek bilmeyen Trabzonspor hazımsızlığı!

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda elde ettiği şampiyonluk kadar, şampiyonluğun kutlamaları da çok konuşulmuştu. Ancak hala belli çevreler bu olağanüstü şampiyonluk sürecinin hazımsızlığını yaşamaya devam ediyor.

Trabzonspor, rakiplerini eze eze şampiyonluğa gittiği dönemde sadece saha içinde mücadele etmemişti. Saha dışındaki algılarla da mücadele ederek şampiyon olmuştu.

Üstünden epey zaman geçse de, Trabzonspor'un şampiyonluğunun yarattığı hazımsızlık sürüyor.

Siyaset Trabzonspor'u desteklemiş, Trabzonspor da şampiyon olmuş(!) Bunu söyleyenler de gazeteci kisvesi altındaki holiganlar.

Trabzonspor'u destekleyen siyaset kimmiş? Rica etsek, bu isimleri bir bir açıklasalar. Yok öyle altını doldurmadan konuşmak. Trabzonspor'a nasıl bir destek verilmiş, kim vermiş?

Mesela Trabzonspor'a 125 bin metrekarelik askeri arazi bedelsiz olarak mı verilmiş? Ya da Trabzonspor, devletin yaptığı stadyumu 49 yıllığına bedelsiz olarak mı kiralamış? Trabzonspor'a böyle imkanlar tanınmadı ancak İstanbul'un 3 büyüğü bu tür "güzellikler" gördü!

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın olduğu ortamda, Trabzonspor'un onlardan daha fazla siyaset desteği alması tabiata aykırı.

Bugün Trabzonspor uzun süreli bir stadyum kiralaması yapamadığı için stat sponsoru bulma konusunda sorun yaşıyor. Şampiyon kulüp, şampiyon olduğu sezonun sonrası stadına sponsor bulamadı. Çünkü siyaset Trabzonspor'u destekliyor(!)

Türkiye'de şayet şampiyonları siyaset belirliyorsa; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş son 20 yılın hesabını veremez!

YAZIYA YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.