Cenap Serdar

Cenap Serdar

TS taraftarı eylem zamanı

Trabzonspor için lig bitmiştir açıklamasını yapan Kulüp Başkanı sayın Sadri ŞENER’i bu açıklamasından dolayı en çok eleştirenlerden bir tanesi de bendim. Ama sayın Başkan’ın ne demek istediğini demek ki tam anlamıyla anlayamamışım ta ki Fenerbahçe maçına kadar, bu maçta da devam eden kıyımın sürmesi Başkanın ne demek istediğini açıkça ortaya koymuştur. Yani bu sezon bitene kadar TS için kıyım devam edecektir, seneye Allah kerim.

Temmuz 2011 ayı itibarıyla Türk Futbolunda  kirliliğin yaşanmasına neden olanlar bu lağım çukuruna Trabzonspor’u da çekmek istemektedirler, artık bu tam anlamıyla anlaşılmıştır. Kaldı ki sayın savcının hazırlamış olduğu iddianamede bile delil yetersizliğinden bahsedilen TS kulüp   yöneticilerinin  bu işlere karışmadıkları açıca ortadadır, peki  o zaman;

-        Suç işledikleri  belgelenen ve tutuklu iken salıverilip sahalara girmelerine izin verilen şahıslarla, hakkında delile dayalı hiç bir suç isnadı bulunmayan TS Kulüp Başkanı Sadri ŞENER’in sahalara girişi ve Polis Karakolu’na gidip imza vermesi ne anlam taşımaktadır?

-        TS’un yaptığı maçlarda kıyıma uğratılıp linç edilmesinin bu sezon itibarıyla sonu gelecek mi?

-        TS Kulübünün Fenerbahçe, Beşiktaş, Eskişehir, Gençlerbirliği ve Sivas spordan daha az suçlu olmasına rağmen , yazılı  ve görsel medya spor programlarında hala TS aleyhinde konuşmaların yapılması ve katledilmesi bu sezon sonuna kadar sizce duracak mı?

-        TS’un maçlarına yapılan hakem atamalarını kim, nasıl ve ne şekilde yapmaktadır, TS ’un maçlarını yöneten hakemlerin  tuttukları takımların İstanbul takımları olmaları bir rastlantı mıdır? Ayrıca maç sırasında içinde bulundukları psikolojik baskının fiziksel davranışlarına yansıması (hakemin futbolcuya karşı el kol işareti ile sert davranması, ya da yan hakemin çok hışımlı bir şekilde bayrağı çekerken bayrağın elinden uçup gitmesi)  ne anlam taşımaktadır.

 

Trabzonspor’a yapılan bu haksızlıkların mevcut yönetim üyeleri tarafından defedilemeyeceği açıkça ortadadır. Başkan ve bir iki yöneticinin dışında herkes korkmaktadır. Bu nedenle görev Trabzonspor taraftarına düşmüştür.

Trabzonspor’un  tüm taraftarına sesleniyorum, nerede olursanız olun isterseniz dünyanın diğer ucunda olun, öncelikle yukarıda yazdığım bazı hususları da göz önünde bulundurarak,  20 Aralık 2011 tarihi itibarıyla, bir hafta süreyle TS’un uğradığı haksızlıkları içeren fax mesajları TÜRKİYE Futbol Federasyonu’na gönderelim

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

Faks: 0-212- 323 49 50

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR