Cenap Serdar

Cenap Serdar

TRABZON NAKAVT !

 

Kasımpaşa ile yapılan Kupa maçında tel tel dökülen  ve ite kalka penaltı atışlarıyla gruplara kalan Trabzonspor,  İBB ile oynadığı lig maçında  2-1 yenilerek bizleri hiç de şaşırtmadı.
 
İBB ile oynanan maçın her iki yarısında fiziksel olarak sahada çöküş yaşayan Trabzonlu oyuncular maalesef  yenilgiye resmen davetiye çıkarttılar. Saha içerisinde zaman zaman amatörlerin bile yapmayacağı  kötü durumlara düşen oyunculara bir de eski oyuncular ayak uydurunca ortaya trajikomik bir durum çıktı, sinirden ağlayalım mı? Yoksa gülelim mi?   
 
Trabzonspor’a bu yıl transfer edilen oyuncular için,  yetersiz diye sürekli yazıp çiziyoruz artık birileri bu yazılanların bir kısmını okuyup anlamıştır diye düşünüyorum, ayrıca her hafta Trabzon yener diye olan beklentimize de son vermemiz  gerekiyor, yoksa  bu gidişle tüm taraftar sinir ve kalp hastası olacak.
 
Takımın kapasitesi bu, gelinen noktada suçlu aramak yerine takımı sahiplenerek hep birlikte el ele verip  düzlüğe çıkaracak  projeler üretmeliyiz, tabi bunda en büyük yük Teknik kadro ve yönetime düşmektedir.  Takımın içinde bulunduğu durumu tek başına ne Şenol hoca ne de başka bir hoca bu şartlarda düzeltemez, 
 
Trabzonspor takımı mutlaka devre arasında transfer yapacaktır. Bu transferler   menajerlerin önerdikleri  isimler olacaksa  vay halimize oturup ağlayalım, daha önce önerdikleri isimlerin  şu anki durumları  ve takımı getirdikleri yer ortada, ayrıca takımdaki diğer oyuncuların da son dönemlerde kötü oynayanlara ayak uydurmaya başladıkları görülüyor ki Allah muhafaza  yapılacak transfer yanlışlıkları bu takımı çok kötü hallere düşürebilir.
 
Önümüzde GS maçı var umarım bir hezimetle karşılaşmayız. Yinede bu maçın  sonucu ne olursa olsun devre arasını bekleyip  sabırlı ve metanetli davranmalıyız,  transfer döneminde yapılacak yeni transferlerin  takıma katkı yapmasını beklemeliyiz. Tabi bu arada  mevcut oyuncularında artık Trabzonspor gibi büyük bir kulübün sporcusu  olduklarını hatırlamaları veya birilerinin bunu onlara hatırlatması gerekiyor.  
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR