Cenap Serdar

Cenap Serdar

Kayıp TS Aranıyor

Trabzonspor lig maçlarını önemsiyor mu? Önemsemiyor mu? Bu takım lig de şampiyonluğa oynamıyor mu? Koskoca takımda yer alan futbolcuların böyle oynama hakları var mı?  Sorularını bu maç için çok daha çoğaltabiliriz, ancak  kötü de oynasalar, zor günlerde desteklemek adına takıma zarar vermeden hareket etmek zorundayız.

Trabzon’da gerçekten kapkara bir gece yaşandı, Trabzonlu futbolculara sanki bir şeyler yedirilmiş kendi benliklerinde değiller, uyurgezer bir halde ne yaptıklarını bilmeden saha içerisinde gezinip durdular,

Galatasaray gerçekten çok iyi oynadı sahanın her alanını çok iyi kullandı ve sonucunda üç puanı alıp gitti, futbolseverlerin de bildiği gibi Futbol oyununda yenmek ve yenilmek çok normaldir ancak, yenilirken bile biraz mücadele ortaya koymak gerekir,  40’ına merdiven dayamış Ayhan’ı durduramıyorsan başka ne söylenebilir ki, kısacası Trabzonspor takımı maç sırasında olumlu sayılabilecek hiç bir şey  ortaya koymadı ve sonunda hak ettiğini aldı.

Trabzonspor seyircisine de nazar değdi sanırım, Selçuk’u ıslıklayıp protesto edebilirsin ama sahaya atılan  maddeler hiç yakışmadı, Tolga’nın suratında patlayan o su torbası ya gözüne gelip kör olsaydı çok mu mutlu  olacaktı onu atan, takımın üç gol yemiş, çok kötü oynuyor  ve rakip takım oyunu rölantiye almış üzerine gelmiyor, açıkçası gol atmak istemiyor,  biraz olsun bunlardan etkilenip kendi takımına biraz cesaret  verip ateşlendirmen gerekirken, maçın sonu gelmiş şuursuzca hala eski Trabzonsporlu futbolcular ıslıklanıp protesto ediliyor, buna bir anlam vermek çok zor ayrıca  yapılan protestoların onları daha çok ateşlediği de unutulmamalı, buna rağmen gol atan eski Trabzonlu Selçuk ve Ceyhun hiç sevindi mi acaba, bu nedenle önce kendi takımının oynadığı oyunu  sorgula, sonra rakip takıma yüklen yüklenebildiğin kadar,  Trabzonlu  edep ve ahlakınla,  şiddete başvurmadan.

Sayın Şenol GÜNEŞ bu gidişata kökten değişiklik yapacak bir çare bulmaz ve futbolcularını tatlı uykularından uyandırmaz ise Trabzon spor için gelecekte çok büyük tehlike kapıda bekliyor. Bundan sonra yapılacak eleştirilerin  dozu artacağından Teknik heyet ve futbolcuların bu kötü durumdan çok acil şekilde çıkmaları gerekiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR