Cenap Serdar

Cenap Serdar

İnter'in kuyruk acısı

Rahmetli anamın bir sözü vardı “Aman oğlum sen bu gavurlarla çok görüşüyorsun bunların gözü döndü mü hiç kimseyi tanımazlar aman dikkatli ol” gerçekten de öyle oldu, Trabzonspor İnter’i kendi evinde yenmesinin cezasını çok kötü ödedi, sen misin beni  yenen deyip verdi maçı Ruslara.

Ne diyelim sağlık olsun.  Trabzonspor takımının vermiş olduğu onurlu mücadeleyi tüm dünya izledi, içimizdeki İrlandalılar da izledi tabi, hani  bir tanesi de açık açık çıkıp ben bu maçta Lille’yi tutuyorum diyen vardı ya o da iyi tutmuş olacak ki bundan sonra rahat eder sanırım, tabi kendi takımının akıbeti aklına gelince umarım keçileri iyice kaçırmaz.

Trabzonspor belki iyi futbol oynamadı ancak, saha içerisinde cesurca savaştılar oyunun bazı bölümlerinde öne de geçebilirlerdi, ama olmayınca olmuyor bazen şans da sizin yanınızda olması gerekiyor, Lille çok iyi ataklar yaptı ancak, iyi oynayanlara puan verilmediğini bu maçta çok iyi gördük ve sonucunda Trabzon takımı puan alarak en azından Avrupa’ya devam dedi.

Maçın sonlarına doğru Burak, girmiş olduğu gollük pozisyonda topu  kaleye vurmayıp, arkadan gelen Halil’e bıraksaydı belki de gecenin kahramanı olurdu. Maç sonunda yine bazı TV kanallarında bu pozisyon için Burak’ı hemen idam sehpasına çektiler, vay efendim Burak’ın yaptığı ayıpmış neden topu Halil’e vermemiş, acaba o dakikaya kadar tek başına rakip defans ile dalaşmaktan  fizik kondisyon olarak  yıpranmış olan Burak, kaleye topu  vurmayıp Halil’e  atmaya çalışırken kaptırsaydı bu defa ne diyeceklerdi merak ediyorum doğrusu.

Burak, başta teknik ekip ve  bütün takım arkadaşların olmak üzere hepiniz birer kahramansınız, yapabileceklerinizin en iyisini yaptınız, ayaklarınıza beyninize sağlık , anlaşılıyor ki bu İstanbul medyası sizleri asla rahat bırakmayacak buna alışın artık, söylenenleri bir komedi filmi izler gibi izleyip yolunuza devam edin, göreceksiniz bir müddet sonra onlarda  hazırladıkları senaryolardan bıkıp kendi takımlarına saldırmaya başlayacaklardır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR