Cenap Serdar

Cenap Serdar

Cinsel Siyaset

TBMM’ne  gönderdiğimiz Milletvekilleri, sağ olsunlar son dönemde Ülke gündemini cinsel ve küfürlü konuşmalarla değiştirip duruyorlar.  Son olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce arasında tartışma yaşandı. İnce, kendisine “Cinsel tacizden tek dosya var, o da size ait”diyen Arınç’a, “Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız şerefsizsiniz” karşılığını verdi. İşin ahlaki boyutunu düşünmeden her yerde yayınlanan bu açıklamaları çoluk çocuk tüm aileler izledi duydu, 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bununla da kalmadı  Muğla'daki 'Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması'nda gazetecilere mesir macunu fırlattı.
 
 TRT Genel Müdürü'ne seslenerek, "Buna en çok senin ihtiyacın var İbrahim" dedi.  Anlamak çok zor bu tür davranışı sayın ARINÇ İbrahim ŞAHİN’e  bu sözleriyle hakaret etmedi mi şimdi, çok yanlış üstelik İbrahim ŞAHİN’in Allaha şükür gücü kuvveti yerinde çok dürüst değerli bir insan olduğunu biliyorum, yani bu sözler sayın ARINÇ’a hiç yakışmadı, bu sözleri duyan vatandaşlar kaç gündür neler konuşuyor neler, birde sayın ARINÇ duysa bunları utanır sanırım dediklerine,Ülke gündeminde başta Terör olmak üzere İşsizlik almış başını giderken Suriye, İsrail  ve Filistin meseleleri çözüm beklerken, sorumsuzca davranıp ahlak dışı sataşmalar ve açıklamalarda bulunmak ne kadar doğrudur acaba, yazıklar olsun verdiğimiz oylara ve tüm partilerde sorumsuzca devlet adamlığı ile bağdaşmayan açıklamalarda bulunan Milletvekillerini  oraya gönderen zihniyetlere, 
Yakında devlet dairelerinde çalışan memurlar da “Hocam yapıyor bende yaparım” zihniyetiyle iş için  o makamlara giden bizlere aynı yaklaşımla bulunurlarsa hiç şaşmam ancak, bir gün bir deli çıkıp ta bu türde cinsel içerikli konuşanı da darp ederse bunda sorumlu o Milletvekilleridir bilginiz olsun.
 
Kısacası TBMM artık saygın olmaktan öte gün geçtikçe halkın itibarını da  kaybetmektedir. TBMM birilerinin tatmin yeri olmadığına göre orayı yöneten Meclis Başkanı da artık bu olayları önlemenin yollarını bulmalıdır. 
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR