Arif Çetin

Arif Çetin

Var Bunda Bir İş

Şansal Büyüka, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı LİGTV’de canlı yayın konuğu etti. TRT Spor, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’i canlı yayında ağırladı. NTV Spor ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı misafir edecek.  

Sporun içindeki her kişinin istediği kanala çıkma özgürlüğü olduğu gibi, TV kanallarının da uygun gördükleri isimleri ekrana taşıma imkanları elbette var. 

Olaya TV kanallarının rekabeti olarak bakmak pek doğru değil. Tek adamlığın hüküm sürdüğü Fenerbahçe’de başkandan habersiz kuş uçmaz. Bu tespit mahkeme kararlarında da var. 

İlginç olanı ülkenin önde giden üç spor kanalında hem de aynı hafta içerisinde üç Fenerbahçelinin canlı yayın konuğu olması. Çıkar kokusu elbet! 

BAŞ-KAN

Trabzonspor’da başkanlık yarışı yeniden alevlendi. Zaten hiç söndüğünü de görmemiştik. Sonuçta demokratik bir mücadeledir. Şamil Ekinci, M.Ali Yılmaz nasıl gittiyse, Sadri Şener’de bir gün gidecektir. Çünkü onlar da gidenlerin yerine geldiler. 

Konuşulan isimlerden çok çevresindekiler dikkat çekici. Konuştuğumuz birçok isme aynı soruyu yönelttim. Neden Abc XYZ? 

Cevaplar genelde aynı mihvalde: “ XYZ gelirse biz daha çok söz sahibi oluruz.” Hani “Biz Biziz, Biz Biriz, Biz Trabzonsporluyuz” diyorduk? “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz” içindi? Yine aynı kayıkçı kavgası.

Diğer yandan, Trabzonspor’da görev alan kim olursa olsun, bu kulübe emek, zaman ve hizmet vermiştir. Görevleri sona ererken de yaralamadan, tabiri caiz ise kan akıtmadan uğurlamak doğru olmaz mı?

YENİ KADRO

Emerson ve Janko transferleri, küskün Colman’ın hayata dönüşü, Volkan, Olcan ve Giray’ın sakatlıktan çıkması derken farklı bir kadro beklentisi ortaya çıktı. Kafalarda oluşturulan yeni on bir hafta içerisinde de sıkça dillendirildi. 

Ortak beklenti; “Tolga- Serkan, Giray, Bamba, Emerson- Zokora, Colman- Volkan, Soner, Olcan- Janko” şeklinde. 

Trabzonspor’da isimlerden çok, yeni bir oyun kurgusuna ihtiyaç var. Özellikle de orta saha ve forvet hattında. 

EMERSON’un SON EM-AR’ı

Yeni savunmacının sakatlığı hâlâ konuşuluyor. Futbolcunun kontrollerinin özel bir hastanede yaptırıldığı biliniyor. Ortopedi Uzmanı “Dr.Ç.” tarafından kontrol edilen Emerson hakkında olumlu rapor çıkmamış. Sonrasında kamuya ait hastaneden alınan doktor raporu sonucunda sözleşme imzalanmış.

Bu bilgi hafta içerisinde bir gazetede yayınlandı. Sadece “Dr.Ç” detayını biz ekledik. Yetkililerin sağlamdır demesine ve hatta 1461 Trabzon hazırlık maçında 90 dakika oynamasına rağmen kafalardaki soru işaretleri gitmedi. Trabzonspor Kulübü, Emerson hakkında söylenenlere “SON” vermek adına doktor raporunu kamuoyu ile paylaşabilirdi.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR