Arif Çetin

Arif Çetin

Övünç madalyası "Ramazan Övüç"

Zordur hedefsiz kalmış oyuncu grubuna bir şeyler dikte etmek. Rakip, sezonun en gözde ekiplerinden. Tıpkı geçen hafta olduğu gibi. Kağıt üzerindeki eksik 9 rakamı ifade edilse de, var hanesine yazılarak sahaya sürülenlerin de yok "yok" olanlardan farkı. 

Trabzonspor'un puan cetvelinde bulunduğu konum "korkutucu" mu derseniz, taraftar ve bizler için evet ama, hem kenarda yönetenler hem de sahada oynayanlar için "kimsenin umurunda değil"

Bordo mavililer her haliyle zor bir sezon geçiriyor. İdari, mali, sportif açıdan dibe vurmuş durumda. Takıma yöne vermeye çalışan "akil adam, efsane, gazeteci, eski futbolcu, eski yönetici" kim varsa tamamının derdi bireyler... Hepsinin ortak derdi Trabzonspor olsaydı, bu sonuçları görmezdik zaten.

Bir tek Ramazan Övüç vardı sahada takımın övünç madalyası olarak. Diğerleri "Yazın tatile hangi otele gitsek?" düşüncesinde...

Genç Ramazan da bu düzene doksan dakikada dayanamadı, bu kadar duyarsız, sorumsuz, vurdumduymazın içinde daha fazla da kalamazdı.

Trabzonspor için sezon her haliyle bitti. Ben Hami Mandıralı ile de çok fazla devam edilmeyeceğini düşünenlerdenim. Mandıralı, Trabzonspor'un sembol isimlerindendir, büyük golcüdür. Saygı duyuyoruz. Ama teknik adamlık kariyerinin Trabzonspor için yeterli olmadığını hepimiz biliyoruz. Çok da küstürülmeden bir şekilde sezon tamamlatılmalı. Oyuncuların Hami Hoca'ya güven duymadıkları ve hatta saygı duymadıkları her halinden belli.

Trabzonspor'un ön kenar oyuncuları hiç bir şekilde geriye gelmiyor. Önceki dörtlünün tamamı takım savunmasında yoklar.

Bosingwa'ya teşekkür edilmeli. Özer, futbolun kendi etrafında oynandığına inanıyor. Kendini tüm arkadaşlarından hatta takımdan bile üstte görüyor. Yusuf Erdoğan'ın düşüşü altyapı oyuncularına örnek olarak gösterilmeli. "Bir yıldız adayı nasıl kaybolur?" diye...

Muhammet Demir bugün tutuktu. Oyundan çıkarken ki yüz ifadesi belki de Hami Hoca hakkında her şeyi ifade ediyordu.

Yumlu elinden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştı.

Diğerleri mi? Onların bu formayı nasıl giydiklerini ben de sizler gibi anlamış değilim. Trabzonspor forması bu kadar ucuz olmamalı.

Edindiğimiz bilgilere göre gelecek sezon için Ersun Yanal ile yola devam edilecek. Eğer kafasını Trabzonspor'a verirse mevcutların içerisinde en iyi seçenek olduğunu belirteyim. Yanal'ın başarıya aç, skora isyan eden eden bir kadro oluşturacağına inanıyorum. Yeter ki içerideki çok bilmişler çomak sokmasın. Çünkü yaklaşık otu yıldır sadece onlar biliyor. Bildikleri de ortada zaten.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR