Cenap Serdar

Cenap Serdar

TRABZONUN YÜZ KARALARI

Benim memleketimin temiz duygular taşıyan saf, mert, yiğit insanları ne hale geldik bizler böyle, eskilerde taa eskilerde bir kan davası vardı, bizler yani çocuklarınız bu kahpe uygulamaya  son vermek için yıllarca uğraştık, didindik, köylerden kalkıp, Üniversiteli birer kültür elçisi olduk ve bu kangren olmuş kan davasından kurtulduk böylelikle,

Şimdi yeni bir akım başlamış benim sevgili şehrimde, TV’ lerde yer alan dizilere kendilerini fazlaca kaptıran bazı kendini bilmezler, Devletin polisini, kanununu hiçe sayarak masum vatandaşlara saldırıp şehirde terör estirmeye bu sayede güçlü olduklarını ortaya koymaya çalışıyorlar. Yazık bu tip magandalara çok acıyorum onlar TV deki dizilerin kendi yaşamlarına uygulanamayacağını asla bilemiyorlar, onlar hayal sizinkiler ise cezaevlerine girince gerçek oluyor anlayın bunu artık.

Trabzon’a hizmet etmeye çalışan insanlara saldırmayı kesin, önce Trabzonspor Doktorunu, şimdide Asbaşkanı yaraladınız, elinize ne geçti, silahla kabadayılığı sağlamanın zamanının geçtiğini hala anlamadınız mı? silahla zorbalık yaparsanız  sonuçlarına da katlanırsınız, yazık değil mi size gencecik bedenleriniz üç metre karelik ceza evindeki bir alanda solup gidecek, annenize, babanıza, kardeşlerinize  tüm sevdiklerinize yazık değil mi? sizin özleminizle yıllarca yanıp kavrulacaklar, özellikle elleri çalışmaktan nasır tutmuş anneleriniz, onların sizin gibi bir evlat nasıl doğurdum ben diye vicdan azaplarının ölümlerini hızlandıracağını hiç mi önemsemiyorsunuz.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat ŞAKAR’a karşı yapılan çirkin alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum, benim şehrimde insanlara bu tür saldırılarda bulunan her kim olursa olsun onları Allaha havale ediyorum. İnsana, delikanlı olan adam mermi sıkmaz, en delikanlıca yapılacak iş onları söyleyeceğiniz sözlerle etkilemektir.

Trabzon’da son günlerde gençlerimiz üzerinde akıl almaz senaryolar üretiliyor, Ülkesini, milletini seven bu  vatansever gençlerimizin yok olmasını istemiyorsak özellikle anne ve babalara bu hususlarda çok büyük görevler düşüyor. Çocuklarınızı kontrol edin, onları başı boş bırakmayın , ben çok iyi biliyorum ki Trabzonlu bir gence “Vatan Millet Sakarya “ denildiğinde gerekirse dağları deler o işi yerine getirir. Bu nedenle aman dikkat! herkes üzerine düşen görevi yapsın artık.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR