Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzonspor'a yakışmadı

 

Trabzonspor’un İstanbul B.B ile hafta sonu oynadığı maçta ne yaptığını bilen varsa haber versin, bir takım bu kadar sistem dışı ve vurdum duymaz  oynayamaz hele hele bu TS ise bu türde oynama hakkına sahip değildir. Bu yenilginin geleceği Manisa maçında belliydi takımdaki bazı yeni futbolcuların, takımın büyüklüğüne hala alışamadıkları apaçık ortada,

İnter karşısında izlediğimiz,  güçlü ve kaliteli sahada ne yaptığını bilen ve çok akıllı oyun ortaya koyan Trabzonspor takımdan hiç bir eser kalmamış,  İstanbul B.B karşısında sanki yeni bir takım vardı sahada, İnter kadrosundan değişen sadece 4 sporcu vardı, eğer bu 4 oyuncu takımı bu kadar etkiliyorsa sezon sonuna kadar lig maçlarında yandık Allah türküsünü çok söyleriz. Tabi bu gidişata sayın Şenol GÜNEŞ mutlaka müdahale edip sporcuların aklını başına almalarını sağlayacaktır, umarım bu uyarılar çok gecikmeden yapılır da, lige erken havlu atmayız.

Trabzonspor takımı tüm enerjisini Şampiyonlar ligine ayırmış gibi, bu son derece normal olabilir çünkü tüm sporcuların hayalidir Şampiyonlar ligi, orada oynayıp kariyerlerini yükseltmek için varlarını yoklarını ortaya koyarlar buna sözümüz yok ancak, Trabzon insanı artık gerçek anlamda şampiyonluk beklentisi içersinde bu sezon sonunda da şampiyonluk gelmez ise sezon sonunda  sanırım kulüpte tek bir futbolcu kalmaz, Teknik heyet faturayı  acı şekilde keser futbolculara,  şampiyonlar liginde elde edilecek paralar la da gelecek sezonda çok daha iyi transferler  yapılır. Bunu mevcut kadrodaki sporcuların çok iyi bilip vurdumduymaz tavırlara artık son vermeleri gerekir.

Bu sezon yaşanan şike olaylarından ve TFF’na olan güvenin sarsılmasından olacak, maçlar tatsız tutsuz bir hal almış, artık maçlar hiç de zevk vermiyor. Ayrıca  bu sezon  küçük büyük takım hesaplaması yapmak çok zor,  takımlar enteresan sonuçlar alıyor, sezon sonunda yeni bir takım lig şampiyonu olursa kimse buna şaşırmasın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.