Cenap Serdar

Cenap Serdar

TFF ve Mehmet Atalay

Türkiye Futbol Federasyonu'nda seçimli genel kurul tarihi belli oldu. Bundan sonra adaylar bir bir ortaya çıkmaya başlar, herkes bu işi en iyi şekilde yapacağını ifade ve idda eder ancak iş uygulamaya gelince hüsranla sonuçlanır.

Dünya’da ki tüm Futbol faaliyetlerini rahatlıkla idare edebilirsiniz bunun için alim olmaya hiç gerek kalmaz ancak, sıra Türkiye’ye gelince evdeki ninemden, dedemden, yazılı ve görsel medya dan  tutun da bürokrat ve siyasi kesimlerin en başındaki şahsiyetlere kadar her kesim parmağını gece karanlığında salar futbolun içine, işine gelmeyen hususlarda Federasyonu yok etmek için her şey yapılır kısacası, bu nedenle zordur Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olmak,

Futbol Federasyonu Başkanı olacak adamda kocaman bir cesur yürek, insanlık, adalet duygusu, spor adamlığı, geçmişe dayalı bilgi deneyimi ve büyük düşünecek, büyük işlerle uğraşacak beyin lazım, bunlar genel kriterler bunun dışında aday olacaklar kendilerini ezdirip rezil olurlar çünkü,Türk Futbolu artık  özgürce kanatlanmak istiyor bunun için önüne ne çıkarsa bu saatten sonra yıkılır yok olur gider.

Basından okuduğumuz  kadarıyla;Mehmet ATALAY aday olacak. Yaklaşık 6 yıla yakın bir süreyle   Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevini yürüten  ve Ocak 2010 tarihinden sonra Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'ne atanan  Mehmet Atalay, aynı zamanda iyi bir spor yazarıdır.

Sporun her dalında ki en ince ayrıntıları bilecek kadar bilgi ve tecrübeye sahip olan sayın ATALAY’ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olması, Türk Futbolunun çağ atlamasına neden olacaktır. Futbolda Terör ve adaletsizliklerin son bulacağı ve Futboldan Kulüplere düşen payların çok daha fazla olacağına eminim, keza ATALAY’ın GSGM’nin başında iken yapmış olduğu cesur ve akılcı projeler ortadadır. Umarım aday olur ve Türk Futbolu derin bir nefes alır.

URL
YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR