Arif Çetin

Arif Çetin

Sezonu kafalarında bitirmişler

Ligin Trabzonspor için Mart sonunda bittiğini daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Ne zaman ki Sivasspor'a kupada kaybedildi o günden bu ne kadar dilde damak tadı bırakan sadece Galatasaray galibiyeti var. Gerisi yalan... Kazansa da yalan, kaybetse de yalan...

Trabzonspor orta sıralarda yer alan tüm takımlara kaybetti. Konya, Gençlerbirliği son olarak da Eskişehir. Başkanının, hocasının ligden ümidini kestiği bir sezonda, futbolculardan farklı bir çıkış beklemek hayalcilik olur. Futbolcuyu konsantre etmek zordur. Hocasında o esnekliği gördü mü, oynatamazsın ayak topunu. Koşmaz, çalışmaz, istemez.

Sefa Yılmaz'ın, Cardozo'nun bu kadar eksiğe rağmen kadroda olmaması Ersun Hoca'nın gelecek sezon bu isimlerle devam etmeyeceğinin resmidir. Kimse Cardozo saat demesin. 18'de olmadığını anlayan yıldız oyuncuların tamamının son antremanda sürpriz kas sakatlığı olur. Bu yıllardır böyle gelmiş, böyle gider.

Eskişehir'deki kadrodan Salih, Aykut, Fatih Atik, Erkan, İshak ve Waris ile oynamayan Cardozo, Yatabare, Belkalem, Musa Nizamve Sefa Yılmaz'ın gelecek sezon bu kadroda yer alacaklarını düşünmüyorum.

Giden on kişi demek, gelecek on kişi demek...

Taraftar üzülmesin, bizlerden daha fazlasını beklemesin. Trabzonspor için sezon bitmiştir. 2015-2016 sezonunun hazırlıkları başlamıştır. Hayırlı olsun.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR