Cenap Serdar

Cenap Serdar

Sayın Bakan Özür Dile

Bursa sporu, bileğinin hakkı ile söke söke şampiyonluğu aldığı için kutluyorum. Artık Anadolu’da ikinci bir şampiyonumuz var, hayırlı olsun ne diyeyim. Bursa’nın şampiyon olmasına kimse söz söyleyemez ancak, son maçlara çıkılırken, Devlet Bakanı Faruk ÇELİK’in  çeşitli basın yayın organlarında yer alan açıklamaları beni hayrete düşürdü. Buradan hemen kendisine cevap vermek isterdim ancak, maçlar sonrası cevap yazmayı daha etik buldum.

            Delet Bakanı Faruk ÇELİK  ne demişti?

             Fenerbahçe'nin son 2 maçta kazandığı maçları dikkate alarak, yarın akşamki Fenerbahçe-Trabzonspor maçını daha dikkatli izleyeceğini vurguladı ve  ama ben Trabzonspor kalecisine, Şenol Güneş'e güveniyorum. Yenileceklerse yenilsinler, ama Fenerbahçe'nin gücüyle oyunuyla yenilsinler. Böyle kaleci hatalarıyla, gollerle oluşacak bir mağlubiyet kabul edilecek gibi değil, doğru değil yani..."  ifadelerini kullanmıştı.

            Şimdi bu açıklamalarınız ile geçmişi şanla şerefle dolu olan koskoca bir kentin takımına,  aba altından sopa göstererek, şikeye dikkat et demek ne derece doğru sayın Bakan,  bu söylemlerinizle  Trabzon insanını  da töhmet altında bırakmadınız mı acaba,?  Devletin Bakanı bu sözleri nasıl kullandı hala şaşkınlık içerisindeyim, kusura bakmayın.

Şimdi bizde biraz senaryo yazalım diyelim ki,

 Milli Takımlar sorumlusu Levent KIZIL kimdir? Nerelidir? Hangi Kulübün   Başkanlığı’nı yapmıştır? Bunlara cevap ararsak belki de kalecimiz Onur’un   Fenerbahçe maçında neden mükemmel kalecilik yaptığını, ayrıca 2 golde de büyük hatalar yapan Beşiktaş’lı İbrahim TORAMAN’ın neden bu hataları yaptığı hususlarını daha iyi anlayabiliriz. Bu sporcularımızı kesinlikle tenzi ediyorum (YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE SENARYO GEREĞİ DİYORUM,) sonuçta ikisi de bence Türk Futbolunda yetişen ender çiçeklerdendir, her ikisi de Türk futboluna yıllarca daha çok katkı vereceklerdir. Kimsenin söylemleri ya da telkinleriyle çıkıp Futbolunu oynamazlar, şerefleri ve onurlarıyla hareket ederler. Bu maçlarda da istedikleri şekilde  Futbollarını oynamışlardır. Peki Trabzon’lu Spordan sorumlu Devlet Bakanı sayın Faruk ÖZAK acaba yetkilerini kullanıp, Bursa’ya cephe alır mı bundan sonra? Hiç sanmam çünkü sayın Bakan Bölge değil Türkiye’nin Bakanı olduğu bilincinde ve görevini de bu sorumlulukla yürütüyor. Ama siz bu bilince hala erişememişsiniz sayın Bakan çok yazık.

Bu senaryoları büyütüp geliştirmek elimizde, acaba Trabzon’un çok değerli hocaları, yöneticileri ve tabiî ki camia sizin bu açıklamalarınıza seyirci mi kalacak? Yazık koskoca Bakan olmuşsunuz ama hala böyle acemice, küçük çocukların oyun oynarken birbirlerine karşı kullandığı cümleleri kullanıyorsunuz, çok yazık çok, umarım her şeyde delikanlı cesur kararlar alan ve Futbolu bence çok iyi bilen Sayın Başbakan Futbolun beşiği büyük bir kentin insanına yaptığınız bu suçlama nedeniyle gerekeni yapar, sizinle ilgili.

Sayın BAKAN ; Trabzon Spor Futbolcularına, Yöneticilerine ve tüm Trabzon halkına bir özür borçlusun,. Bu özür açıklamasını yapmadığınız  sürece TRABZON HALKI SİZİ ASLA UNUTMAYACAKTIR.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR