Cenap Serdar

Cenap Serdar

Şaka gibi yönetim hataları

Transfer döneminde önemli oyuncularını kaybeden Trabzonspor son olarak ta Umut BULUT’u Fransa’ya satarak önemli bir yol kat etti, ne diyelim tebrik ederiz epey de para kazanmışa benziyor kulüp tabi bu arada Umut BULUT u istemeyen bazı kesimlerde umarım mutlu olmuşlardır bu satıştan dolayı. Ben asla mutlu değilim giden ve yeni yapılan transferlerden dolayı  Şenol hocanın da pek memnun olduğunu söyleyemem keza  geçen hafta içerisinde öyle açıklamalarda bulundu ki bundan yönetim dahil futbolsever bir çok kesimin rahatsızlık duyduğundan eminim.

Şenol hoca çok haklıydı bu açıklamalarında elinde  şampiyonluğu averajla kaçırmış çok kaliteli bir takım varken ve bu takıma iki üç kaliteli oyuncu takviye yapıp takımı daha da güçlendirecekken tam aksini yapıp özellikle omurgayı oluşturan futbolcuları satıyorsun bu tamamen yönetim hatasıdır hele son olarak Umut’un satılması ise faciadır. Şimdi  bu aldığımız futbolcular iyi çıksın diye Allaha yalvarıyoruz, umarım alınanlar iyi çıkar da sezon ortasında ahları vahları  yönetim ve taraftar olarak oynamayız.

Futbol federasyonu seçimleri yapıldı ve Trabzonspor yönetiminin de  desteklediği  İstanbul takımlarının adayı Başkan seçildi. İlk icraat olarak ta Trabzon yönetiminin istemediği şahıs yönetime alındı Trabzon Başkanı çok sert beyanatlarda bulundu ama sonuç bir hiç oldu  ayrıca bu  şahıs yaptığı açıklamada Trabzon yönetiminin kendisini ilgilendirmediğini her şeye rağmen  Trabzon temsilcisi olduğunu belirtti, yani Trabzon yönetimine siz kimsiniz beni buradan indirmeye gücünüz yetmez dedi helal olsun ne diyelim, bir kişi koskoca yönetime meydan okudu, bu arada İstanbul tandanslı Federasyon da kurulmuş oldu hadi kolay gelsin, ey Trabzonlu yönetici Brütüs’ten farkınız kaldı mı acaba, bundan sonra İstanbul takımlarıyla nasıl ve hangi şartlarda baş edeceksiniz?

Gerek yanlış transfer politikaları gerekse Federasyon Başkanlığı seçimlerinde yaşanan hayal kırıklıkları  neticesi yönetimin bunlardan ders çıkartıp, önemli kararlar alıp yenilenmesi yani kendine gelmesi gerekiyor yoksa Şampiyonlar ligi eleme maçlarında Allah korusun hayal kırıklığına uğrarsak bunun bileti sakın teknik kadroya kesilmesin, bence Şenol hocanın serzenişleri biraz da bununla alakalı.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR