Arif Çetin

Arif Çetin

Rezervlerin Durumu

Öncelikle, “Kaybettiğimiz Canları Saygıyla Anıyoruz” pankartına Fatiha okuyarak desteğimizi verelim ve sahaya dönelim. Bu tür karşılaşmalarda amaç bir üst tura çıkmak olsa da, tali hedef rezervdeki isimlerin durumunu gözlemlemektir. Bordo mavili renklere sahip Güngören takımına karşı da tali hedefe yönelik bir kadro sahadaydı.

***

Sonuç üzerinde fazlaca konuşmanın bir anlamı yok. Trabzonspor, kendi kategorisinde olmayan rakibini daha rahat geçmeliydi. Ama sonuçta geçti. Normal sezon periyodunda fazla şans bulamayan isimlere bir göz atalım.

***

Geneline bakarsak, sahadaki kadro Trabzonspor’un hangi mevkilerde sayısal eksikliğinin bulunduğunun göstergesiydi. Giray Kaçar, dinlenmeye fırsat bulmadan yine sahada. Glowacki ve Tayfun’un sakatlığı, yine Giray&Mustafa ikilisine görev çıkardı.

***

Bu maştaki en büyük kazanç, hiç şüphesiz ki Onur Recep Kıvrak’tır. Onur’u sahada yeşil kaleci kazağı ile görünce aklımıza Genç Fenerbahçeliler üyesi Ayça Alemdar Hanım geldi. Ne demişti bayan. "Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Ligi'ne gidip bir de buna sevinen takıma "ezik" derim ben. Trabzon ve Trabzonsporlular için "Onur" sadece kalecilerinin ismidir." Onur sahadaydı ve sadece kaleci ismi olmadığını gösterdi ve Trabzonsporlulara selam gönderdi. Aynı selamı bizde Ayça Hanım’a gönderelim. Selam Allah’ın selamı. Vermek bizden, almak onlardan.

***

Ferhat ve özellikle de Sercan Kaya geçer not alan isimlerden. Sercan Kaya’nın, Alanzinho ve Adrian’dan verim alınamadığı durumlarda süre alması taraftarıyım. Bu gençte gelecek var. Üzerine koyarak devam ederse Trabzonspor için büyük kazanç olur.

***

Aynı şeyleri Barış Ataş için söyleyemeyeceğim. Jebrin kumaşı olan bir isim. Top alıp vermedeki yumuşaklığı iyiye işaret. Paulo Henriuqe yine aynı. Verdiği topuk pası ile Sercan’a mükemmel bir asist yaptı. Onun skor hanesinde de ismini görmek isterdik. Ama yine olmadı.

***

Sonuç olarak bir üst tur bileti cebe kondu. Fazla forma şansı bulamayanların son durumu gözden geçirildi. Yüzümüzü lige çevirme, hesapları Samsunspor galibiyeti üzerine yapma zamanı.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR