Cenap Serdar

Cenap Serdar

Ofspor, TS ve Sadri Şener

Of Spor’un  Beşiktaş karşısında oynadığı  cesaretli ve inatçı futbol tüm Ülkede taktirle karşılandı, büyük alkış aldılar, kendi liginde de bu şekilde oynasa  kesinlikle şampiyon olur inancındayım.

Maçın hakemi  bordo mavi renkleri karşısında görünce bariz hatalar yaptı, bunun karşılığında faul olmayan bir pozisyonda Beşiktaş ilk golünü atmış oldu, yani Of Spor bu kulvarlarda başarılı olmak istiyorsa ya renklerini değiştirecek ya da hakemleri de yenecek kadroyu kuracak. Yazıklar olsun güçlüyü koruyarak zayıfı ezdiren ve bu vesile ile Türk futboluna zarar veren hakemlere,

Türk futbolcusu, maalesef büyük maçlarda kendini pazarlama amacıyla varını yoğunu ortaya koyuyor,  aslında bunu sürekli hale getirebilseler büyük takımlarda  kolayca yer bulabilirler.

Trabzonspor’un devre arasında  takımda  büyük bir revizyona gitme kararı son derece doğru, zararın neresinden dönersen kar, yerli ve yabancı birçok futbolcunun takıma katkıları ortada, yarardan çok zararları var hissi davranarak bu futbolcuları takımda tutmak onlara ve takıma büyük zarar verir, bu bakımdan sayın Şenol GÜNEŞ’in takıma katkı sağlamayan çok sayıda futbolcuyu göndereceğinden eminim, tabi bu arada birileri devreye girip te GÜNEŞ’in planlarını bozmaz ise, Başkan ve yönetim parayı bahane edebilir yada hatırı sayılır ağabeyler o benim yakınım kalsın diyebilir ama sonuçta, GÜNEŞ alacağı  kararlarla bir şekilde kendi geleceğini ve kariyerini de tehlikeye atmaz, kendi bildiğini uygular ve iyi de olur.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi heyetinin Trabzonspor’u ziyaretleri baskın şekilde mi gerçekleşmiştir? hiç sanmıyorum mutlaka randevu alınmıştır. Alınan bu randevudan Başkanın haberi yoksa o kulüp nasıl yönetiliyor içler acısı doğrusu, birileri bunun hesabını vermelidir.

Başkan Sadri ŞENER, şike davasında çok yalnız kalmış bu güne kadar vermiş olduğu yoğun çaba kendisini ciddi anlamda yormuştur. Şike davasının net şekilde sonuçlanması buna bağlı olarak Trabzonspor’un lig şampiyonluğunun tescillenmesi ve kupanın Trabzon’a verilmesi yönündeki inatçı kararlığı ve sonucunda lehte bir kararın çıkmaması, maalesef sayın ŞENER’i zihinsel ve psikolojik anlamda epeyce etkilemiştir.

Ayrıca, Trabzon yönetiminin şike davası sürecinde vermiş olduğu bu haklı davası sırasında Başkan’ı yalnız bırakmış olması, Başkan’ı çok yıpratmış ve kızdırmış olsa dahi, duygusal ve efendi kişiliği nedeniyle Yönetimindeki hiçbir arkadaşına  tepki göstermemiştir.

Bu nedenlerden dolayı, son dönemlerde yaşadığı  yoğun duyguların etkisinde bulunan  Başkan, daha önceden şike davasında  polemik yaşadığı CHP mensuplarıyla haberi olmadan Yönetim Kurulu üyelerinin görüşmelerine haklı olarak tepkisini koymuş ve içindeki vahşi patlamayı gerçekleştirmiştir. Ok yaydan çıktı misali sayın Başkan, bundan sonra da sert tutumunu büyük ihtimalle Kongreye kadar sürdürecektir.

Bu arada CHP kanadından, Sadri ŞENER ile ilgili  yapılan açıklamalar ise son derece yanlış, bu olayı büyütmek Trabzonspor’a değil aksine CHP’ye zarar verir herkes mantıklı ve akliselim davranmalı.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR