Cenap Serdar

Cenap Serdar

Muhteşem Trabzon

Tüm İslam aleminin Kurban bayramı mübarek olsun, Allah bizlere bundan sonra acılar yaşatmasın.

Trabzonspor için yazılarımda sürekli objektif olmaya, iyi ya da kötü  oynadığı zamanlarda her zaman hak ettiğini vermeye çalıştım ancak, zaman zaman taraftarlarımızın aleyhte yazılanlara takılı kaldıklarını gördüm, bizler gerçek yapıcı eleştirilerimizi köşelerimizde yazmazsak bu takıma hiçbir katkımız olmaz, bir Kulübün başarısında Yönetici, Teknik heyet, sporcu varsa burada mutlaka taraftar ve köşe yazarları da pay sahibidir bu asla unutulmamalıdır.

Gelelim Kayseri maçına başlıkta olduğu gibi ilk defa takımı bu kadar istekli ve  arzulu gördüm. Sahada çok mantıklı işler yapmaya çalışan komplike olmuş bir takım vardı. Yardımlaşma ve  bloklar arasındaki dayanışma sonucu atılan goller sade ve netti. Trabzonspor bu şekilde oynamaya devam ederse çok canlar yakar, elini kolunu sallaya sallaya hedefine emin adımlarla gider.

Bir önceki yazımda da yazdığım şekilde  bu yıl hakemler çok can yakacak gibi, keza Burak YILMAZ’ın atmış olduğu o muhteşem firikik gölünü göremeyen yılların tecrübeli yardımcı hakemi Baki Tuncay AKIN’ın aklı o anda acaba neredeydi, neleri düşünüyordu, ayrıca bundan sonra hangi maçlarda ne gibi hatalar yapacak ve bu hataların faturası hangi takımlara çıkacak merak ediyorum doğrusu, yazık gerçekten çok yazık, bu kadar tecrübeli hakemlerin bu hataları yapma hakları yok keza, arkadan gelen genç tecrübesiz hakemler bunları mı örnek alacak, eğer öyleyse yanmış Türk futbolu,

Yine yazıyorum her zaman da yazmaya devam edeceğim; Taraftar olarak saha içi ve dışındaki olaylarda çok duyarlı olalım, tahrik, provokasyon ve hakem hataları sonucu aşırı tepkili olmayalım, sadece takımı destekleyip başarıları ile gurur duyalım ve takımın zaferlerinde  bizde kendimizden bir parça bulalım...

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR