Cenap Serdar

Cenap Serdar

Futbolcular out, taraftar in!

Her şey mükemmel başlamıştı saha tıklım tıklım doluydu, o kadar güzel atmosfer vardı ki herkes, tüm taraftar üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştı, Trabzonspor’un Antalya’ya fark yapacağından bahsediliyordu, bende bu hayale kapılarak maçı izlemeye başladım, ilk yarı çok önemli pozisyonlar yakaladık ancak atamadık, maalesef en önemli  gol pozisyonuna Antalya girdi onlarda başarısız oldular ve  ilk yarı böyle bitti, her halde ikinci yarı bu takım kendine gelir diye düşündüm, taraftarlar görevlerini fazlasıyla yapıyorlardı, devre arasında bir ara çok değerli dostum SAYIN Erol TUNA’yı gördüm yanında tekerlekli sandalyesi ile Kenan İSKENDER ağabey vardı, tanışıklığımız yoktu sağ olsun Erol bey bizi orada tanıştırdı ve biraz sohbet ettik hep birlikte ama maçın gidişatı ya da ikinci yarı hakkında tek bir kelam bile etmedik  belli ki ben dahil herkesi bir korku ve endişe sarmıştı.

Maçın ikinci yarısı itibarıyla korktuğumuz başımıza geldi, sahada maalesef Amatör takım düzeyinde bir Trabzon vardı, ne yaptığını ne istediğini bilmeyen bir takım, şuursuzca rakip takım üstüne gitmeler, doldur boşaltlar ve girilen gollük pozisyonların çok beceriksizce ve cömertce boşa harcanması ve sonucunda ONUR’umuz son hamleyi yapmasa sahadan yenik ayrılacak bir Trabzonspor.

Hayretler içerisindeydim bu takıma ne olmuştu, Jaja ve Onur dışında sahada futbolcu göremedim, sezonun ilk yarısında rakiplerine  90 dakika boyunca sahayı dar eden ve sonucunda zaferle hanesine 3 puan yazdıran Trabzonspor gitmiş yerine beceriksiz amatör bir takım gelmişti, anlamadım ikinci yarı ne değişti takımda, ya bu takıma büyü yaptılar, ya sahanın üzerine ölü toprağı serdiler, ya da muhteşem Trabzonspor taraftarının muhteşem desteği takıma fazla geldi.

Böyle olmamalı, eğer bu senede şampiyonluk bu kadar basit şekilde kaçarsa bu şehir halkı sizleri asla affetmez, teknik heyet ve futbolcular artık işin önemini iyice anlamalıdır. Bu arada Şenol hocanın kupa maçında Beşiktaş’a karşı sahaya sürdüğü kadro herkes tarafından hala eleştiriliyor, iyide o maçta oynayan futbolcular takımın kadrosunda bulunmuyor mu? iyi ya da kötü tercihler kullanılmış olabilir, hatta Şenol hoca yanlış da yapmış olabilir ancak, o maç geride kaldı eğer geçmişe ve Şenol hocaya takıntılı kalırsak asla başarılı olamayız, Şenol hocanın yaptığı hiçbir şeyi beğenmeyiz, bu vesile ile hem kendimizi, hem Şenol hocayı hem de Trabzonspor’umuzu bitiririz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR