Cenap Serdar

Cenap Serdar

Çok Bilmişler!

Ülkede meydanlar boş kalınca vatandaş hiç ilgisi olmayan alanlara girerek ahkam kesmeye başladı, haklı olarak. Ancak bu hususlar Devletin bölünmez bütünlüğü ile alakalı olunca iş değişiyor, o zaman  öküzün altında buzağı aramalar başlıyor.

Seçime üç aydan kısa süre kala Anayasa tartışması yine alevlenip gündemde yerini almayı başardı. TÜSİAD’ın hazırladığı yeni anayasa taslağında “ Türk ifadesi olmasın, Federasyon kurulabilsin, Ana dilde eğitim verilmeli, Üniter yapı esnetilsin” gibi tartışmalı ifadeler yer aldı.

Ayrıca TÜSİAD Başkanı Ümit BOYNER’in iş adamı eşi Cem BOYNER’İN “Türkiye’de ki insanların özgürlüğü, onuru, hakları; ülkenin bölünmesinden, devletin kendisinden daha önemlidir. Devlet insanları mutlu etmek için vardır.”sözleri ise yenilecek yutulacak cinsten değildi. Bunlar da yetmezmiş gibi Cem BOYNER; ETA ve IRA konularında uzman olan avukat Brian Currin’e “Devletin terör örgütüyle (Öcalan) görüşüp yasal partiyle (BDP) görüşmediği başka bir örnek var mı?” diye sormuş.

İyi de Devlet bölünüp parçalandıktan sonra iç savaş sonrası bu Ülkede kaç insan kalır geriye, bir sizler kalırsınız sanırım çünkü iç karışıklık çıkınca soluğu ABD veya başka bir Avrupa Ülkesinde alırsınız. Sonra sular durulunca Ülkeye döner kendi Cumhuriyetinizi kurar mutlu şekilde yaşarsınız, çünkü ortada artık hiçbir Etnik sorun ve terör faaliyeti kalmayacaktır.

Yani bu günlerde Ülkenin Hükümet kabinesi, ana muhalefet partisi ve diğer siyasi partileri gitmiş, Ülke gündemine, geleceğimize damgasını vuracak hususları belirlemek karı-kocaya kalmış öylemi, belli ki BOYNER’ lerin hiçbir yakını Terörist bir saldırıya uğramamış, acaba birinci derecede çok yakınıları bu saldırıya uğramış olsaydı yine aynı sözleri söyleyebilecekler miydi? Hiç sanmam bu aynen “Bekara karı boşamak basittir” sözüne uyuyor. Terör hakkında hiçbir bilginiz yok boşa sallıyorsunuz, sallıyorsunuz ki Ülke’de seçime az bir zaman kala kaos ortamı yaratılsın herkes birbirini yesin.

Affet sevgili Ülkem, seni bu kadar kolay sanmazdım ben, seni çok yüce, kutsal erişilmez bilirdim ama yanılmışım, baksana önüne gelen konuşuyor seni idam etmek için her şey deneniyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR