Cenap Serdar

Cenap Serdar

Bu takıma kaleci de gerekli

Trabzon spor  ilk yarı yakaladığı başarılı grafiğini daha da yukarıya çıkarmak, bazı futbolcuların vurdum duymaz tavırlarına engel koymak  ve sezon sonu şampiyonluğu yakalamak  amacıyla ara transfer döneminde yapmış olduğu akılcı transferleri  çok yerinde oldu. Bu transferlerin takıma büyük katkılar sağlayacağını umuyorum, keza istenilen bölgelere nokta transferler yapıldı. 

Şenol hocanın  bu transferlerde çok büyük etkisinin olduğuna inanıyorum ancak, acaba şu an Türkiye’nin bir numaralı  ve  Dünya’da da sayılı kaleciler arasında yer alan Onur’un yanına süper bir kaleci daha transfer etseydik olmaz mıydı? Bu yoğun maç temposu içerisinde Allah göstermesin Onur’a bir şey olsa ne yapar Trabzon spor diye düşünüyorum! Keza diğer kalecilerin ne kadar verimli olacağı yapılan Kupa maçında da görüldü, alınacak çok iyi bir kaleci acaba Onur’un performansını arttırmaz mı? Arkasında kaleyi alabilecek başka bir kaleci olgusu çalışmalarını daha olumlu yönde etkilemez mi? Tabi bu konuda Şenol hocanın mutlaka değişik düşünceleri olabilir ancak açık gözle görünen o ki  Onur tek başına çok yıpranacak, belki kötü maçlarda çıkaracak, sakın Onur’u bu maçlar sonucu eleştirmeyelim, bence testi  kırılmadan gerekli önlemleri alalım bu konuda sayın Başkana ve Şenol hocaya sadece saygılı bir şekilde bir hatırlatmada bulunayım istedim, alın bu kaleciyi  gösterin büyüklüğünüzü ve bir takım nasıl elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur, oturun yerinizde keyifle izleyin.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR