Cenap Serdar

Cenap Serdar

Bizans Oyunları

Trabzonspor yönetimi nihayet çok daha güzel işler yapmaya başladı, Onur ve Alanzinho’ya imza attırmış olmasından dolayı camia da rahatlamıştır artık, bu nedenle sayın Başkan ve ekibine çok teşekkürler.

Telegol yorumcularını hiç sinirlenmeden, yani sinir katsayınız tavan yapmadan bir kez dahi izleyebildiniz mi? bir taraftar olarak soruyorum camiaya, inanıyorum ki alacağım cevap koca bir hayırdır.

Bu hafta yaptıkları programda da hangi amaca hizmet ettikleri belli olmayan saçma sapan konuları görüştüklerini gördük maalesef Telegolcülerin, vay efendim Sadri ŞENER şampiyonluk kupasını istemek için geç kalmış ona ancak kupanın bir kulpunu verirlermiş, ey TOROĞLU ve oradaki saz heyeti bilmediğiniz şeyleri hele bir de bizden dinleyin; Sayın ŞENER’e tüm Trabzonspor yazarı, çizeri, taraftarı yani her kim varsa bu konuda o kadar çok baskı yaptı ki, bazen zalimce yapılan bu eleştirilere rağmen o sadece bunları dinledi ve zamanı yeri gelince de kupayı geri istedi, ne yapsaydı zamanı gelmeden önce şiddet ve baskıyla TFF’ nu korkutup, kupayı mı isteseydi üstelik ortada daha açıklanmamış bir şike iddianamesi varken, Trabzonspor Başkanının yapmış olduğu, uygulamış olduğu süreç son derece doğrudur. İddianame ile birlikte her şey açıklanmış artık hak arama sırası Trabzonspor’a gelmiştir.

Hani bir atasözü vardır ya “Erken öten horozun başını keserler” diye işte sayın Başkan da bu tuzağa düşmemiştir. Düşmediği için düşüremedikleri için bu kirli tuzaklarına, hala provoke etmeye devam ediyor bazıları, ne diyelim Allah akıl sağlığı versin.

Sayın TOROĞLU kupanın bir kulpunu ancak size verirler ey Sadri ŞENER diyor, olsun biz belki bir kulpunu alırız ama birileri sana iki kulpunu vermeye çalışırsa ne yaparsın diye de kendimi alı koyamıyorum, yani senin deyiminle pardon ya sayın TOROĞLU koskoca bir kulübün Başkanına bu şekilde nasıl hitap edebiliyorsun diye de şaşıyorum bu düpedüz seviyesizlik.

Ayrıca o programda Beşiktaşlı Quaresma için söylemediğiniz kalmadı, adamın davranış biçimini eleştirebilirsiniz ancak, bu kadar yetenekli bir futbolcunun teknik özelliklerini asla yok sayamazsınız,

Aslında Telegol’ün izlenecek bir yanı yok, bir programda söylediklerini diğer programlarda değiştiren yok sayan yorumcuların bulunduğu bu programı, özellikle Trabzonsporlu taraftarlar dejarz olmak amacıyla izleyebilirler, bunda bir sakınca yok.
Umut’u GS istiyormuş, bu saatten sonra kim isterse istesin ne fark eder ki, ona sıra gelinceye kadar Egemen ve Selçuk nerede, onlar giderken camia olarak biraz tepki koyduk şimdi ne oldu unutulup gittiler.

Onlar başarıyla futbollarını oynuyorlar bizlerde zevkle izliyoruz en çok bizim sporcularımızdı diyebiliyoruz, bu nedenle istediklerini alsınlar, bırakın bu tür düşünceleri bu takımdan zamanında üstelik şampiyon olmuş kadrosundan koskoca futbolcular gitmedi mi?

Trabzonspor’u seven, isteyen futbolcu gelsin bu memlekete, istemeyen ne kadar fayda sağlar Trabzonspor’a geçmişe bir bakın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR