Cenap Serdar

Cenap Serdar

Aydınus ve Yıldırım

 

Hafta sonu oynayacağımız maçın hakemi Fırat AYDINUS, Trabzon taraftarınca  çok iyi tanınan bir hakemimiz Trabzon için yaptıkları ortada fazla anlatmaya ihtiyaç yok. Bu hakemin bu maçı nasıl “yönetemeyeceğini”  hep birlikte göreceğiz, Trabzon için önem taşıyan böyle bir maça yapılan atama için TFF Hakem Kurulunu kınıyorum.  Şahsen bu atamadan sonra beni bu maçın sonucu hiç ilgilendirmiyor, dönen oyunları umarım 90 dakika sonunda görmeyiz, yani ben haklı çıkmam.

Aziz YILDIRIM, savunmasında; Trabzonlular nerede? Neden yargılanmıyor diye feryadı figan ediyor, adam haklı neredesiniz ey Trabzonlu yöneticiler çıkın şu mahkemeye ne kadar haklı olduğunuz halde başta lig kupasının verilmemesi, Başkan ve Asbaşkanın sürekli olarak mahkeme kapılarında süründürülmesi, maça giden futbolcunun kafileden alınıp sorgulanması gibi hususlar hakkında ne kadar zulme uğradığınızı, bu nedenle kendinizi neden savunmadığınız haklarınız aramadığınızı söylüyor aslında! Aziz bey, adam çok haklı sizler bu savunmalarınızı yaparak hayali bir suçlamadan da kurtulacaksınız, temizlenip aklanacaksınız açıkçası.

Aziz YILDIRIM Trabzonspor’a saldırılarını mahkemede sürdürerek kendince Trabzon kulübü ve yöneticisine zarar vermeye çalışıyor, yani yanlışa yanlışla gidiyor, Trabzonlu bir yöneticinin zerre kadar suçu olsaydı acaba tutuklanmaz mıydı, ayrıca bu güne kadar şike kapsamında tutuklu olarak yargılanan birçok  kişiyi tutuksuz yargılanmak üzere salıverdiler,  ee sayın Aziz YILDIRIM’ı niye bırakmadılar peki, çünkü ortada çok  şiddetli suçlayıcı  bilgiler var demek ki, hiçbir savcı hakim yok yere cezaevinde insanları tutmak istemez kaldı ki bu Fenerbahçe kulübünün başkanı Aziz YILDIRIM, o da kurtulmak için şuursuzca saldırıyor sağa sola en çok da Trabzonspor’a, ne diyelim ha Fırat AYDINUS dışardan vurmuş ha Aziz YILDIRIM içerden vurmuş bizim Trabzon yönetiminden birileri çıkıp ta cevap vermedikten sonra, al birini vur ötekine sonuç kocaman bir hiç, zarar görenler ise Trabzon’a gönül verenler.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.