Tuncay Lakot

Tuncay Lakot

1 Puan bile kazanımdır

Trabzonspor 8 eksikle gittiği Antalya da Bakasetas’ın da ağrıları sonrası kadrodan çıkarılınca Abdullah Avcı, Bakasetas yerine Bardhi ile maça başladı.

Trabzonspor maça adeta golle başladı.Vişça, Bardhi, Fountas işbirliği ile gelen gol bu sezonun Trabzonspor adına attığı en erken gol oldu. Golden sonra ev sahibi takım Antalyaspor kanatlarını çok etkin kullandığı ilk 45 dakikada önemli pozisyonlarda yakaladı.

Benkoviç’in çizgiden çıkardığı top ilk yarının bana göre kırılma anıydı. Topla oynama sürelerinde ev sahibi ekip lehine yetmişe otuzluk bir oranla oynasa da Trabzonspor savunmada geçit vermedi.

İlk yarıda bütün teknik adamları çileden çıkaran üç pozisyon vardı. İkisi Berat’tan biri Enis Destan’dan geldi.

Neydi pozisyonlar? Çıkarken kaptırılan toplar ve savunmanın dengesiz yakalanması sonrası yenilen pozisyonlar. Abdullah hoca da bu oyuncuları maç içinde sık sık uyardı. Devre Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da ilk yarıyı aratmayan bir görüntü vardı. Hücum organizasyonlarında etkisiz bir görüntü yinelendi. İkinci yarıda neredeyse pozisyon anlamında yok denecek bir karşılaşmayı geride bıraktık. Bugün Berat’a ayrı bir parantez açmak gerek. Çok kritik pozisyonlarda soğuk kanlılığı ve oyunu bana göre iyiydi. Oyunun genelinde savunma anlamında iyi işler yapılmasına karşın hücum anlamında da bir şey göremediğimizi söylemek lazım.

Sonuç olarak bu kadar eksik ve sakatlığın yaşandığı bir ortam da deplasmanda alınan 1 puan bile kazanımdır diyebiliriz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
SON YAZILAR