Cenap Serdar

Cenap Serdar

Zafere 7 Kaldı

Trabzonspor, Konya maçının ikinci yarısındaki oyunuyla herkesi şaşırttı gerçek anlamda tehlike sinyalleri vermeye başladı. Bu güne kadar oynadığı maçlarda genellikle oyunun ikinci yarısında rakiplerine üstünlük kuran ve sonuca giden Trabzonspor bu maçta gerçekten kötüydü, Şenol Güneş ve teknik ekibinin yedek kulübesindeki yüz ifadeleri durumun ne kadar kötü olduğu hususunda her şeyi ortaya koyuyordu, kötü oynuyorduk ve maç bir an önce bitsin diye dua ediyorduk, kusura bakmayın ama  ölüp ölüp dirilmeyi ne teknik heyet nede  taraftar hak etmiyor ancak,  bu maçın  bir kaza maçı olduğu ve gerçek Trabzonun bu olmadığını biliyoruz.

Kötü oyun sonucu alınan üç puan yinede çok güzel, bu maç takımı önümüzdeki zorlu maçlar öncesi motive edip herkesin aklını başına toplamasını sağlayabilir. Fenerbahçenin puan kaybettiği haftada yeniden liderliğe yükselmek çok güzel bir duygu ancak önümüzde çok zorlu maçlar var bu maçları rahatlıkla geçebilmek futbolcularımızın elinde onlar şampiyonluk için kenetlenirse, inanıyorum ki yenemeyeceğimiz hiçbir takım olamaz sadece biraz daha sabır ve cesaret.

Konya maçının en iyilerinden Burak’ın,  maruz kaldığı sakatlıklara bakmadan ortaya koyduğu oyun ve Umut’a attırdığı gol muhteşemdi allah seni nazardan saklasın Burak kardeşim, bence Trabzon’da bir Hocaya okunsan hiç fena olmayacak. Umut’u da yüzler kulübüne girdiği için ve hepimizi bu stresten kurtardığı için kutluyorum.

Maçın eniyilerinden biride şüphesiz kaleci Tolga’ydı. Maçın 12 dakikasında kurtarmış olduğu o şutun sonucunda maçın kazanılmasında büyük katkı sağladı.

Maç sonucunda canlı yayına çıkmayan ve yerine yardımcısı Ünal hocayı gönderen Şenol Güneş, yayıncı kuruluşun proğram yapımcısı ve her şeyi çok iyi bildiğini sanan  Şansal Büyüka tarafından  eleştiriliyor, öyle bir eleştirirki bu aba altından sopa gösterir gibi “ bu işin sözleşmesi var canlı yayına çıkmak zorunda yoksa çıkmadığı her canlı yayın için Şenol hoca para cezası ödemek zorunda kalır,  ama biz kimseye zorla çıkın da demiyoruz ….” Sanane  be adam sen proğramını yap, çıkmaz canlı yayına öder cezasını bu senin işin mi yoksa hukukun mu? Sonuçta Şenol hocanın son günlerde maruz kalmış olduğu haksızlıkları tüm spor kamuoyu biliyor ve sizinde nasıl taraflı yayın yaptığınızı tabiki, Şenol hoca yıpranmamak adına böyle bir karar almış olabilir ya da kulübün bu yönde bir stratejisi olabilir, neden bunun altında başka şeyler arıyorsun ki, yoksa tuttuğun takımın ruhu mu seni tetikliyor, koskoca Trabzonspor sizin talimatlarınızla mı yönetilecek geç kaldınız çok geç, bundan sonra mühür de anahtar da Trabzonspor’da umarım lig sonuna kadar böyle giderde sizleri hayal kırıklığına, bizleri de sonsuz mutluluğa taşır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR