Cenap Serdar

Cenap Serdar

Umutlandık!

Trabzon taraftarı “Günahların Takımı Fenerbahçe” pankartını açtı kıyamet koptu, sonucunda Fenerbahçe camiası tarafından Futbol Federasyonu’na yapılan baskılar ve hatırlı kişilerin araya girmesiyle Disiplin Kurulu bu olayı masaya yatırıp, Trabzonspor’un sunmuş olduğu bir çok belge ve delili hiçe sayarak, çok alakasız ve gülünç sayılabilecek bir şekilde Trabzonspor’u mahkum etti, yani onlar yapınca hak Trabzon taraftarı yapınca günah öylemi, ne diyelim helal olsun sizlere bu kadar çifte standart olmaz bu şekilde bu kafalarla siz Futbolu nereye kadar taşıyabilirsiniz merak ediyorum doğrusu.

Trabzon’un şampiyonluğunun engellenmesi için top yekun saldırıya geçildi, Fenerbahçe’ye verilen cezalar anında kaldırılıyor, Trabzon ise  infaz ediliyor, bu olaylarda Futbol Federasyonun taraflı davrandığının açıkça ortaya çıkmış olması yani tarafsızlığını kaybetmesi nedeniyle, Federasyon Yönetimi misyonunu tamamlamıştır.

 

Buca maçında yüreklerimiz son dakikada ağzımıza geldi,  UMUT bu bölümde sahneye çıkarak gerekeni yaptı, öyle bir yaptı ki attığı o golle kendisini eleştiren bazı taraftarlara gereken cevabı da vermiş oldu.Har zaman Umut’un iyi bir futbolcu olduğunu ona destek vermemiz gerektiğini yazdık durduk, belki taraftara bunu anlatamadık ama Pazar günü o golden sonra herhalde en çok sevinenlerden bir tanesi, de bendim çünkü ne kadar haklı olduğum ortaya çıkmıştı, bu nedenle sana binlerce kez teşekkürler Umut, bildiğin yolda arkana bakmadan devam et, gelecekte sen bu takıma çok daha fazla katkıda bulunacaksın bundan eminim.

 

Fenerbahçe’nin hocası Aykut KOCAMAN ne diyordu, “Trabzon’un penaltıları irdelensin” e Karabük maçında, Karabük lehin verilmeyen penaltı ve atılan gol için ne diyeceksin merak ediyorum doğrusu KOCAMAN efendi, bende Fenerbahçe’nin attığı gol ve verilmeyen penaltı  mutlaka incelenmeli diyorum.  Ayrıca Bülent YILDIRIM’ı bu maça  atayan MHK’de görevini yerine getirmenin hazı ile rahattır sanırım, çünkü YILDIRIM  görevini başarı ile yerine getirdi!

 

Trabzon bir Anadolu efsanesidir, bu ülkenin en büyük kulüplerinden biridir. Yörenin iklimine ve doğasına bağlı olarak mütevazi, delikanlı, hırslı bir taraftar grubu ve Yönetim Kurulu’na sahip olan bu takımı kimse yok sayamaz, üzerinden siyaset yapmaya kimsenin gücü yetmez ve en önemlisi haklarının çiğnenmesine asla izin verilmez bu yolda sonucu neye mal olacaksa olsun sonuna kadar mücadelemiz sürer, tek kötü yanımız Karadeniz’in suları gibi inatçı olmamız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR