Cenap Serdar

Cenap Serdar

Türk olmayan yaratık

TBMM Genel Kurulundaki görüşmeler sırasında, Milli Eğitim Şurasında “ANDIMIZ” ile ilgili alınan karara değinen BDP Muş Milletvekili Sırrı SAKIK “Benim varlığım neden Türk varlığına armağan olsun. Ben Türk değilim ki” demiş.

Ey SAKIK, doğru sen Türk değilsin ne olduğunu hangi soydan geldiğini ne tür bir kan taşıdığını da bilmiyorum ancak, senin atalarının bu Ülkenin kurtuluşunda büyük roller üstlendiğine eminim, onların kemiklerini sızlatarak yaptığın bu açıklamayı  on yıl önce yapabilir miydin diye merak ediyorum, bir şeylerin altını kaza kaza bu günlere kadar geldiniz ve şimdi içinizdeki kin ve nefreti bu şekilde dışarıya akıtarak halkı provoke etmeye çalışıyorsunuz, sen ve senin gibiler madem Türk değildi Milletvekili seçildiğinizde meclisteki o yemini nasıl yaptınız! Türk olmayan vicdanınız hiç sızlamadı mı ? Madem başka bir ırka aitsiniz o zaman ne işiniz var Türk parlamentosunda, neden hala Milletvekili zırhı ile dolaşıyorsun, sen bu ülkenin topraklarında yaşayacaksın, havasını teneffüs edip suyunu içeceksin, verdiğimiz vergilerden maaşını okkalı alıp, Türk değilim diyeceksin! Ha de oradan be senin bu dediklerine tavuklar bile güler o kadar cesursan, delikanlıysan gerçekten Türk olmadığını iddia ediyorsan o zaman çıkar milletvekili zırhını, çık meydanlara bakalım neler oluyor. Aslında sende hiç kabahat yok, kabahat sana bu sözleri söyletenlerde! dedim ya on yıl önce bunları söyleseydin delikanlı adam derdim senin için, bir gün gelir keser döner sap döner  misali neme lazım yinede sen sen ol fazla şansını zorlama.

Aslında bizim insanımıza da bir haller oldu, bundan daha küçük açıklama ve olaylar karşısında yıllar önce sokaklara dökülen, TBMM ve diğer kurum ve kuruluşlarına  tepki mesajları gönderen sevgili Türk halkım nedense artık bu tür olaylara duyarsız kalmakta, hiçbir tepki vermemektedir.

Şimdi soruyorum; 30 bin Türk evladı kimin için şehit oldu? Korkunun ecele ne kadar faydası var? Gelecekte sizin çocuklarınızı hangi akıbetler bekliyor? Bunlar tabi sizler için hiç ama hiç önemli değil, önemli olan günlük yaşayıp hayatınızı rahat sürdürmeye çalışmanız ve sorumluluklardan kaçarak,  Ülkeyi Türk olmadığını ima eden YARATIKLARA bırakmanız öylemi, o zaman hepinize geçmiş olsun, çünkü geleceğinizi  de kaybettiniz.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR