Cenap Serdar

Cenap Serdar

Taraftar Aman Dikkat!

Ülkemizde temiz futbol anlamında başlatılan şike soruşturması kapsamında Trabzonspor’da bir şekilde işin içine çekilmek istendi iddialar kapsamında savcılık makamı Trabzon Başkanı sayın Sadri ŞENER, Asbaşkan sayın Nevzat ŞAKAR  olmak üzere birkaç kişiyi daha göz altına alıp  sorgulanmış, mahkemeye sevk etmiş ve  sonucunda da serbest bırakılmışlardır.

Sayın Başkan ve diğerlerinin bırakılması bir anlamda Trabzonspor için çok iyi bir işaret olarak algılanmalı ve bu süreç Trabzonspor yönetimi ve taraftarlarınca çok iyi şekilde kullanılmalıdır. Bu soruşturmaların devamı aşamasında gerek Yönetim gerekse Taraftarlar tepkilerini ortaya koymak için bir takım açıklama, gösteri yada başka materyallerle eylemlere kalkışırlarsa iddia ediyorum yapanlar ve Trabzonspor bundan çok büyük yaralar alır. Bu operasyonları ve soruşturmaları yapanlarda nihayetinde hepimiz gibi insan, onların görevlerini en iyi şekilde yapmak için büyük gayretler gösterdikleri, gecelerini gündüzlerine katarak adaletin yerine gelmesi için büyük çaba sarf ettiklerini hepimiz görmekteyiz. Bu bakımdan  Adalet ve Güvenliği sağlamakla görevli makamların  dış etkenlerden kısmen de olsa etkilenme olasılıklarının  olabileceği asla unutulmamalıdır.

Dünyanın neresinde olursa olsun tüm taraftara sesleniyorum; Şike soruşturmasında sonuca gidilmeden yani kesin kararlar açıklanmadan önce sakın  hiçbir eylemde bulunmayın, kimsenin provokasyonuna gelmeyin, sizleri kışkırtarak Yürüyüş, basın açıklaması ya da çeşitli organizasyonlarla takımınız için sesinizin çıkmasını isteyen kesimler, inanın bu takıma iyilik değil HAİNLİK yapanlardır.

Bu aşamada eylemde bulunmanız halinde, bunun çok ağır sonuçlarını da kabullenmiş olursunuz, Trabzon’un neden işlerin içerisine çekilmeye çalışıldığını, hangi takımın bu işleri şişirdiğini  ve ne yapmaya çalıştığını hala anlamadınız mı? Çok iyi anladığınızdan eminim çünkü sizler bu ülkenin en büyük takımının zeki, cesur, centilmen ve delikanlı Taraftarısınız, yapacağınız en akıllı işin kurulan tuzaklara düşmeden susup beklemek olduğunu da çok iyi bilirsiniz.

Şike soruşturması kapsamında şuan itibarıyla  gelişmeler Trabzonspor lehinde iyiye doğru gitmektedir. Bunu bozmaya kimsenin hakkı olduğunu sanmıyorum, bir eyleme kalkışmanız halinde  sonucunda hem kendinize hem de takımınıza büyük zararlar vereceğiniz kaçınılmazdır. Eğer sokaklara dökülüp sonucunda bu takıma ve yöneticilere bir zarar gelirse ömrünüz boyunca bunun suçluluğunu sırtınızda taşırsınız, gelecek kuşaklar tarafından da hiç de iyi anılmazsınız bu nedenle  Aman dikkat sevgili TARAFTAR.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR