Cenap Serdar

Cenap Serdar

SUÇLU AYAĞA KALK!

Türkiye Futbol ligi nihayet bitti ve beklendiği gibi! Fenerbahçe takımı şampiyon oldu. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere, Kulüp olduğunu sanan bazı kesimleri, yanlı İstanbul basınını, yayıncı kuruluş denen TV kanalını, takımının şampiyonluğu için içeride ve dışarıda her türlü çalışmayı başarıyla gerçekleştiren Fenerbahçe Başkanı Aziz YILDIRIM’ı, her türlü provokasyon  faaliyetlerini sürdüren ve bu alanda çok başarılı olup sonuçlarını  alan Aykut KOCAMAN, Rıdvan DİLMEN ve Şansal BÜYÜKA ile bu şampiyonluk karşısında yapmış oldukları tüm hamlelerde başarısız kalan Trabzonspor  yönetim Kurulu üyelerinden bazılarını TEBRİK ediyorum.

Şampiyonluğa giden yolda Federasyon ve Fenerbahçe ’li yöneticilerin neler yaptıkları Sivas maçında tüm çıplaklığı ile ortaya dökülmüştür. Pazar günü Sivas takımı Fenerbahçe’ye 10 atsaydı Fenerbahçe’de karşılığında 20 atardı kimse kimseyi kandırmasın, Sivas da Eskişehir de ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar, umarım biraz olsun yüzleri kızarır ve bu yapılanların vebalini gelecek sezon fazlasıyla öderler.

Trabzonspor Teknik ekibi ve tüm sporcular Beşiktaş kupa maçı hariç üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmişlerdir. Onlar hiçbir kesimden destek almadan sezon boyunca aslanlar gibi boğuşup sonucunda başarılı olmuşlardır. Yani bu Ülkede şampiyon varsa ve Allahın adaletine de inanıyorsak tek şampiyon var o da Trabzon spordur. Entrikalara dayalı şampiyon olunacaksa olmaz olsun böyle şampiyonluk, Sivas maçı sonrası sağduyulu akli selim Fenerbahçe taraftarının da maçtan memnun kalmayıp utançlarını saklamaya çalıştıklarından eminim, özellikle Sivas kalecisinin 40 metreden yediği o golden sonra ne hikmetse Aykut KOCAMAN’ın da rengi kaçtı kıpkırmızı oldu, dondu kaldı e sonuçta o da duygu taşıyan vicdanı olan bir insan!

Trabzonspor bu olaylardan ders çıkarıp şunu iyi bilmelidir. Gerillayla harp düzenli orduyla olmaz, savaşıp ve başarıya ulaşacaksan mutlaka dağdaki eşkıyanın uyguladığı taktik ve stratejileri sende aynen uygulayacaksın, yoksa yok olmaya mahkum olursun.

Sayın ŞENER, sezon boyunca tek başınıza kalıp çok yorulduğunuzu ve ne kadar yoğun eleştirilere maruz kaldığınızı herkes biliyor. Gelecek sezon bu  işi tek başınıza yapmaya kararlıysanız bizler top yekun sizin yanınızdayız,  bu yönetimle işlerin ne kadar doğru gidip gitmediğini, becerikli olup olmadıklarını çok iyi gözlemlediğinizden eminim. Gelecek sezon ekibinizde mutlaka revizyona gidiniz, yönetime biraz hırçın, biraz deli dolu, çalışma aşkıyla yürekleri atan, Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar  arayabilecek,yöneticiler bulun ve rahat edin.

TARAFTAR, sezon boyunca görevini fazlasıyla yerine getirmiştir. Bizans oyunları karşısında  bir takım taraftarı ancak bu kadar delikanlıca, mertçe, bıkmadan usanmadan takımını destekler. Trabzon insanı merttir, yiğittir, misafirperverdir. Cebindeki üç kuruşu aç ile paylaşmayı sever, kundakta ki bebeklerinin nafakasını inandıkları  değerler uğruna harcarlar. Bu sezon yaşanan adaletsizlikler karşısında gelecek sezon daha çok kenetleneceklerinden kimsenin kuşkusu olmasın.

Bir de yıllarca Trabzonspor’un kasasından ceplerini doldurup, sözde Trabzonspor’un haklarını TV kanallarında savunmaya çalışan iki yüzlü bazı köşe yazarları var ki (sayın Ahmet AĞAOĞLU hariç) Allah onlardan bu takımı korusun.

Sonuç olarak;Trabzonspor yönetimi önce bir durum değerlendirmesi yaparak nerede hatalar yaptıklarını belirlemelidir. Yönetim içerisinde değişiklikler yapmalı ve isabetli transferler yaparak bu şehrin insanına özlem duyulan şampiyonluğu 2011-2012 sezonunda yaşatmalıdırlar. Eğer bunu yapamayacak kudret ve cesaretleri yoksa o görevleri  cesur yüreklere teslim etmelidirler.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR