Cenap Serdar

Cenap Serdar

Şahlandı Kaplanlar

Hiç olmadık yere olmadık sıkıntılara sokuldu, elinden şampiyonluk alındı sonra ilahi adalet gecikmelide olsa yerini buldu, buna rağmen takım ve yöneticiler bir şekilde olmadık işlere bulaştırılmaya çalışıldı, yani son dönemde hep sorun hep sıkıntı, bu şekilde çıkılan lig maçında berabere kalınca takım, herkeste acaba sorusu belirdi. Ancak Trabzon’un  kaplanları Avrupa’nın devini, hem de evinde kelimenin tam anlamıyla parçalayıp galibiyet almaları, bir anlamda tüm Ülkeye bizler bu yapılanı hak etmedik, kirli futbol nedir bilmedik işte size bunun cevabı diye kocaman bir Osmanlı tokadı patlattı hak edenlere, ne diyelim bizlerde şok şekilde helal olsun size GÜNEŞ’in kaplanları diyoruz.

Trabzon takımı İnter maçındaki akıllı oyunu ile Şampiyonlar liginde çok iyi işler yapacağının sinyalini vermiş oldu.Bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde oynayıp, tüm Ülkeyi sevince boğacaklarından eminim.Takımın ne kadar güçlü ve kaliteli olduğu ortada ancak, yerli sporcularımızın da artık şapkalarını önlerine koyup biraz daha fazla çalışmalarının gerekiyor keza,  önümüzde kocaman bir sezon var ve sezon sonunda da herkesin beklentisi olan şampiyonluk.

Trabzon takımı  çok sıkıntılı bir dönem içerisinde belki beklentilerin ötesinde çok yıldız sporcu transferi yapamadı ancak, İnter maçında şunu gördük ki varını yoğunu ortaya koyan, tekmeye kafa atan, yılmayan cesur bir takım yaratmış Yönetim ve Şenol GÜNEŞ, artık bundan sonra sonuna kadar bu takımı iyi günde kötü günde destekleyip hep baş tacı yapmalıyız.

14 Eylül 2011 gecesi alınan bu anlamlı galibiyet uzun yıllar bizler için konuşulacak bir hatıra olarak kalacaktır, bir kez daha helal olsun sizlere ŞENOL’un kaplanları sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR