Cenap Serdar

Cenap Serdar

Milli Takım ve Trabzonspor

Futbol Milli Takımımızın Hollanda ile yaptığı maça ideal kadrosuyla başlayan Hollanda’yı, Türk Milli takımına seçilmiş yeni futbolcuların nasıl  dize getirdiğini, istenirse neleri yapabileceklerini  cesur yürekleriyle ortaya koydular.

Türk Milli takımlarında oynayan hiçbir futbolcu vazgeçilmez değildir o zaman sayın HİDDİNK, yaptığı  doğruları devam ettirmek için bu kadroyu kesinlikle bozmamalı,  kadroyu Almanya ve Azerbaycan kadrosunda bulunan futbolcularla takviye etmelidir. Geleceğin kadrosunu oluşturmak adına çok önemli adımlar atan HİDDİNK, eğer bu kadroyu Avrupa şampiyonasına katılamayacağı düşüncesiyle panikleyip bozarsa ve   Avusturya önüne eski kadroyla çıkarsa sonuç tamamen  hüsranla sona erer ve Avusturya karşısında maçı kaybedip ümitlerimizi de bitiririz.

                            NERELERDESİN SAYIN BAŞKAN

Öncelikle yaklaşan Kongre Trabzon’da değişik yorumlara neden olmuş, yok şu aday olacak yok bu aday olacak, iyi olsun kötü olsun ben mevcut yönetimin değişeceğini sanmıyorum, aslında bu aşamada kesinlikle değişmemeli de, diyelim ki yönetim değişti ve ikinci yarı Trabzon spor lig’de çok kötü sonuçlar almaya başladı ve ligi kötü yerde bitirdi bunun hesabını kime keser Trabzon taraftarı merak ediyorum, tabi ki aday çıkması çok güzel ancak bu kadar iyi giden bir takım varken ve hedefler aynı doğrultudayken bırakın aday çıkarmayı, destek verin Trabzon spora, destek verin de olsun şampiyon, bana yıllardan beri “Trabzon niye şampiyon olamıyor “diye sitem  eden 23 yaşındaki oğlumun sitemlerinden kurtulayım sizlerde bu yaşlarda şampiyonluk görememiş on binlerce genç nesil taraftarın duasını alın.

Biraz sitem de Başkana, belki kızacaksınız ama yukarıda böyle diyorsun aşağıda böyle yazıyorsun diye, ama doğrular tektir ve cesaretle söylenmelidir. Trabzonspor’un başarısındaki katkılarından dolayı  sayın Başkanı tebrik etmek ve bayramlaşmak amacıyla  hayatımda ilk kez Trabzon sporun bayramlaşma törenlerine katıldım. Gördüğüm manzara enteresandı, insanlar gruplar halinde dağılmış bir-iki garson tanıdığı şahsiyetlere servis yapıyor diğer misafirler ise ortada kalmış, eğer Trabzon spor bu kadar basit bir organizasyonu yapamıyorsa kesinlikle kurumsallaşma adına sınıfta kalmıştır.

Ortalarda Başkanı aradım meğer Sayın Başkan hiçbir zaman Yönetim kurulu toplantıları da dahil olmak üzere bu tür etkinliklere pek katılmazmış, ben bunu orada bulunan bir çok insanın ifadelerinden öğrendim ve hayretle karşıladım yazık hem de çok yazık, ülkenin bir çok yerinden seni görmek üzere insanlar gelmiş, sen ortalıkta yoksun Başkanlık böyle olmaz sen bu takıma Başkan olduysan tüm Trabzon taraftarını kucaklamalısın, bu senin zorunluluğundur büyüklük ancak böyle olur yoksa bir gün Başkanlıktan ayrıldığınızda hayatınızda çok şeyleri kaybettiğinizi görürsünüz sayın Başkan. 

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR