Cenap Serdar

Cenap Serdar

Kaplan Kükredi

Hafta içi yorumlarımızda; Trabzonspor’un bundan sonraki maçlarında zorlanacağını, Galatasaray maçının da bu şekilde geçebileceğini ama sonuçta galip geleceğini belirtmiştik.

Trabzonspor’un Galatasaray maçında oyuna iyi başladığı söylenemez. Bunda gerek GS’ın yeni hocasının motivasyonu, gerekse İstanbul medyasının hafta içerisindeki GS ile ilgili kışkırtıcı yayınlarının büyük etkisi vardı. Bu nedenle GS ligde eniyi oyunlarından birini oynadı ancak, futbolcuların üzerindeki aşırı baskılar onların fazla hata yapmasına neden oldu, özellikle defans bloğunda çok hata yaptılar bu hatalarını yanlış kalkan bayrak ve hakem kararları kapattı.

Maçın ikinci yarısında Alanzinho’nun kenara alınmasına ve yerine Yattara’nın girmesi fazla bir şey değiştirmedi. Sonuçta Yattara bildiğimiz gibiydi, ne hücum hattında ne de defans anlayışında takıma hiçbir katkısı olmadı, gerçek şu ki Yattara bu takımın oyuncusu değil bu açıkca ortaya çıkmıştır. Kalan altı maçta da bu takıma hiçbir katkı sağlayacağına asla inanmıyorum.

Trabzonspor bundan sonra kalan tüm maçlarında zorlanabilir, çünkü Futbolcular üzerlerindeki baskıyı çok fazla hissetmeye başlamışlar bu son maçlarda daha da ortaya çıkacaktır. Bu nedenle  Şenol hocanın  bu konuda gerekli uyarı ve rehabiliteyi futbolculara vereceğine eminim. Futbolcularımız maçlarda ne kadar zorlanırsa zorlansınlar, takımda ki yetenekli ve zeki oyuncu sayısı fazla olduğu için mutlaka başarılı sonuçlar alacaklardır.

Bu hafta oynanacak Bursa maçı da çok zor geçmeye aday, bu nedenle özellikle şehrin şampiyonluk havasına girmesi gerekmektedir. Bu nedenle şehrin her yanı bayraklarla süslenmeli, taraftar hafta içi yapılacak antrenmanlara giderek takımı yalnız bırakmamalı ve maç günü de Avni Aker stadyumunu tıka basa doldurarak doksan dakika yapacakları tezahüratla stadı inletmeli, top yekün şampiyonluğa hucum etmelidir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR