Cenap Serdar

Cenap Serdar

Kalleşler

Ülke yine yasta yıllardan beri bu tabloyu yaşar olduk.  Vatan uğruna şehit düşen evlatlarımıza cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Terör örgütü bu saldırılarla hiçbir yere varamayacağını çok iyi biliyor, bundaki amacı Ülkeyi kaosa sürükleyip zayıf göstermeye çalışmak.

Güvenlik güçlerinin  her anlamda donanımlı olmasına rağmen bu saldırıları önceden tesbit edip karşı koyamaması çok manidar. Milyon dolarlarla satın alınan HERON cihazları sınırdaki sızmaları tespit edemiyorsa, dışarıdaki ve  içerideki hainlerin bilinmesine rağmen bir şeyler yapılamıyorsa bu terör belası nasıl  çözülecek.

Bu gün gerçek anlamda sözün bittiği yerdeyiz, gereken neyse yapılmalıdır. Gerekirse olağanüstü hal uygulamasına geçilmeli çok sert tedbirler alınmalıdır. Düşmanın üzerimize gelmesini beklemeden harekete geçilmelidir. Eğer bu gün yapılan saldırılar sadece sözlerle geçiştirilip yurt içinde ya da yurt dışında sert cevaplar verilmez ise, hainler bundan güç alarak saldırılarını daha fazla yoğunlaştıracaklardır.

Bu saldırının Sayın Cumhurbaşkanının bölgeye yaptığı ziyaret sonrası gerçekleşmesi de örgütün  bu ziyaretten son derece rahatsız olduğu ve biz hala buradayız cevabını vermeye matuf olduğu ortadadır.

Bundan sonra yapılacak işlerin başında öncelikle İmralı’da bulunan terörist başının ve örgütün siyasi uzantısının, örgütle olan bağlarını mutlaka koparmak gerekmektedir. Bölge halkının desteğini alarak, yardım ve yatakçılık yapanlar tespit edilip, örnek teşkil edecek şekilde cezalandırılmalıdırlar.

Bu gün yapılan hain saldırılar; Ülkemiz ve  Güvenlik güçlerimiz  için her ne kadar çok üzücü olsa da  bunun karşılığını vermek için tüm Güvenlik birimlerimizin varlarını yoklarını ortaya koyarak bu hainlerin sonlarını getireceklerinden kimsenin kuşkusu olmasın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR