Cenap Serdar

Cenap Serdar

Kahramanlar Ve Kara Donlular

1461 Trabzon;  Fenerbahçe karşısında oynadığı mükemmel oyun ve aldığı süper galibiyetle Trabzon taraftarlarına 30 yıllık özlemi mutlu sona çevirdikleri için kutluyorum. Trabzon futbol tarihine altın harflerle yazılan futbolcu Teknik adamlar ve diğer ekibin olağanüstü gayretleri ve başarıları taraftarları son derece memnun etmiştir. Bu kahramanlık destanını yazanları yetiştiren ailelerinden de Allah razı olsun, tüm taraftara yıllar sonra ilk defa bu kadar keyifli bir maç izlettiler.


Gelelim o maçta düdük çalan hakemlik yapmaya çalışan efendiye, öyle bir maç yönetti ki onu tebrik etmemek elde değil, daha maçın başında 1461 Trabzon adına vermediği penaltı ve kritik bölgelerde  ağzına getirip çalmaya cesaret edemediği o düdükle küçüldükçe küçüldü ezildikçe ezildi,

Kıçlarına Kara Donlarını geçirmiş bu zavallıların içleri de kapkara olmuş, ne hikmetse Bordo-Mavi renklere karşı alerji olmuşlar,  o renkleri karşılarında görünce arenaya dalmış boğalar gibi sadece Matador’a kilitleniyor onu yok edip öldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar, tabi Matador’da Bordo-Mavi renkleri taşıyor. Acaba bu kara donlularda Allah korkusu hiç yok mu?  Bu  kadar haksızlıklara nasıl tahammül edebiliyorlar, içlerinden ne zaman yiğit delikanlısı çıkıp ta bu haksızlıklara isyan edip dur diyecek. Bu haksızlıklar sadece Bordo-Mavi renklere değil zaman zaman diğer Anadolu kulüplerine de yapılıyor, onlarında canı yanıp isyan ediyorlar ama en çok canı yanan daha fazla isyan edip daha fazla cezayı alıyor.

Bordo-Mavi renklere gönül verenler, bu yapılan haksızlıklara o kadar çok alıştılar ki maç sırasında yapılanlara ve verilen cezalara artık sadece gülüp geçiyorlar, hatta Kara Donlular için “onları Allah affetsin “ de diyorlar.

Kara Donlular, bağlı oldukları Federasyon ile el ele vererek Türk futbolunu bitirme aşamasına getirdiler. Türk Milli takımının aldığı sonuçlar bunun en bariz örneği yakında Ülke futbolu tamamen dip yapıp gelenden 5 gidenden 5 yerse kimse şaşırmasın bu tamamen TFF ve onun kurullarının eseridir tabi başta Kara Donluların.

Yapılan haksızlıklar hiçbir zaman cevapsız kalmaz, “Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Hesap Döner” misali bu yaptıklarının cezaları mutlaka bir gün kesilir. Cezalara karşı verecek çok cevaplarınız olabilir, kendiniz aklaya bilirsiniz de ancak Ülke Futbolunu yönetme adına ortaya koyduğunuz haksızlıklar ile vicdanlarınızı nasıl rahatlatacaksınız  bu Kara lekeler ile nasıl bir yaşam süreceksiniz işte onu çok merak ediyorum.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR