Cenap Serdar

Cenap Serdar

Kahramanlar Takımı

Sivas maçını iyi ya da kötü futbol oynayarak kazandık bu hiç önemli değil, bu takımın en kötü, en formsuz hali bile çok iş yapar, buna en iyi örnek yediğimiz gollerden sonra hemen verdiğimiz cevaplardır. Yani futbolcularımızın ve teknik heyetimizin kazanmak için ortaya koydukları olağan üstü çabadır. Bu çabayı ortaya koyan Kahramanları kutluyorum.

Kazanma ve şampiyonluk hırsının hangi boyutta olduğuna en iyi örnek Engin&Burak didişmesidir başarı hırsı ile dolu bu kardeşlerimin cesur yürekleri maçı koparmasını bilmiştir.  Kimse bu didişmenin arkasında başka şeyler aramasın, aramaya kalkmasın bunu ancak Trabzon düşmanları irdeler başka yerlere çekmeye çalışır.

Her takımda olduğu gibi Trabzonsporlu futbolcularda da çeşitli sorunlara bağlı olarak performans düşüklüğü yaşandığı, bunun bedelini de Fenerbahçe ve Antalya maçları ile ağır şekilde ödedikleri, Sivas maçı ile birlikte takımın yeniden yükselişe geçtiği gözle görülür şekilde ortaya çıkmıştır. Manisa ve Beşiktaş maçlarında da çok güzel sonuçlar alınırsa, başarıların sürpriz olduğu sanılmasın.

Zaman tüm taraftarın,  takımın yanında tek yürek tek vücut olma zamanıdır, zaman içerde olsun dışarda olsun takımın tüm maçlarına giderek destek verme zamanıdır, zaman rakiplerin söylediklerini ortaya attığı yalan yanlış sözleri Karadeniz’in dev dalgalarına gömme zamanıdır, zaman iyi olsun kötü olsun takımı asla kötü yönde eleştirmeme zamanıdır, zaman Şampiyonluk yolunda Trabzonspor ile birlikte zafere koşma zamanıdır.

                              FETVACI KOCAMAN KONUŞACAK MI?

Bu hafta Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var, bakalım Aykut hoca hafta içerisinde Beşiktaş hakkında hangi fetvayı verecek, neler ortaya atacak ve sonunda Beşiktaşlıları nasıl çıldırtacak, böyle önemli maçlar öncesi bunu yapmıyor mu? Bu hafta Bursa için bir şeyler söyledi Bursa puan kaybetti, yani NUSKA’ mı yaptırsak ne yapsak anlamış değilim.

Beşiktaş’ın bu maçta kaybedeceği hiçbir şeyi yok, sadece derbi maçı olduğu için mutlaka maça asılacaktır. Puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe ise maça tedirgin başlayıp ilk yarı gol bulamaz ise işi çok zora girer, bu maçta görev alacak hakem de çok önemli çünkü, her iki kulüp yöneticileri ve teknik adamlarının iki aydan beri başlattıkları Hakem saldırıları durmak bilmiyor, hakem iyi maç ta yönetse sonucunda çok eleştiri alacağını biliyor. 

Aykut hoca’ya, futbol antrenörlüğünü bıraktıktan sonra kendisine siyaset yapmayı öneriyorum, emin olun bu gidişle ileride Bakan olursa Kıbrıs ve Yunanistan sorunu ortadan kalkar, komşu ülkelerde ülkemiz aleyhinde en ufak bir ses çıkmaz Allah KOCAMAN’ ın atmalarından, sallamalarından korusun tüm takımları.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR