Cenap Serdar

Cenap Serdar

Hovarda Trabzon

Trabzonspor Kayseri önünde  elinden geleni yaptı, beceriksizlik, direkler ve şans gole imkan vermedi oyunun kısaca özeti bu,

 
Trabzonspor oyuna fırtına gibi başladı, bu maçta da fark olur diye beklerken Kayseri spor faulden golü attı, buna rağmen futbolcular oyundan düşmeden elinden gelen   gayreti gösterdiler ancak direklere takılan şutlar onları da bıktırdı, tam üç şut bir tanesi girse çorap söküğü gibi dağılacak Kayseri,
 
Trabzon takımı, 80 nci dakikaya kadar gol yapmak için elinden geleni yaptı, bu dakikadan sonra  haklı olarak yorgunluk  belirtileri baş gösterince  neredeyse hiçbir doğru dürüst atağı olmayan Kayseri den ikinci golü yiyecekti,
 
Maçın hakemi  rezaletin ötesinde maç yönetti, şunu yaptı bunu yaptı demeye gerek yok, adam köye gidip SABAN’ı nı sürsün o kadar, yazıklar olsun  geçen haftanın Gençler birliği hakemi Kuddusi MÜFTÜOĞLU  kırmızı kart verip Gençler birliği’ni yendirdi diye cezalandırılıyorsa ve Trabzon aleyhine çalışan hakemler ödüllendiriliyorsa bu iş bitmiştir. Bunda en büyük suç tabiî ki TFF Yönetimine oy verip başımıza musallat eden zatlardır. Bu nedenle herkes ektiğini biçiyor kendi otları yanıyor ama yanında da taraftarı güller karanfillerde telef oluyor, uyan yönetim uyan aç gözünü ya da artık lütfen gidin.
 
Trabzon spor’un  geldiği  bu noktada ciddi anlamda yönetim zaafı vardır. Trabzon  taraftarına belki efendiliklerinden dolayı  hükmedebilirsiniz, sizin hükümdarlığınız sadece kendi çevreniz kadardır, takımınız bu kadar haksızlığa uğratılırken  futbolu yöneten TFF ve yalakası yayıncı kuruluşa karşı bırakın yaptırımı hiçbir girişimde dahi bulunamıyorsanız, dilekçe başvurularınız TFF çalışanı en alt düzeydeki personelce cevaplandırılıyorsa, itibarınız bu anlamda sıfırın altına düşmüşse orada durmanız bence abesle iştigaldir. 
 
Futbol camiasında Trabzon spor adına bir şey yapamıyorsunuz, bunun acısını taraftardan çıkarmaya çalışıyorsunuz, yok efendim “beni bir maç sonra yuhalayın” bir başkan bu sözleri niye söyler bence acizliğinden çünkü Başkan’da kendi yönetiminden bıktı artık, yuhalanmak istiyorsanız başka kapıya ama ille de beni yuhalayın diyorsanız o taraftar sizi öyle bir yuhalar ki bir daha değil maçlara Trabzon’a girecek yüzünüz kalmaz. 
 
Bu arada Trabzon spor veya Yönetimle ilgili yazılanlara iyi olsun kötü olsun aşırı tepki gösteren birkaç kişi var onlara sözüm oturun oturduğunuz yerde yalakalık yapmayı bırakın fazla hoplamayın ve bu takıma da artık zarar vermeyi bırakın.
 
Trabzon taraftarı dünyanın en güzel en delikanlı taraftarıdır. Ancak yenilgiyi  hiçbir zaman  kabullenemez   mutlaka acısını futbolculardan çıkarırlar. Bu sezon  hedefte ne hikmetse Halil ALTINTOP var. Adam kendi taraftarı önünde oynayamaz oldu ne yapacağını bilemiyor bir gün iyi bir gün kötü,  Kayseri maçında eğer yuhalanması gerekiyorsa  ki asla tasvip etmiyorum çok çirkin ama  Halil’ den önce  Henrique vardı, ne olursa olsun Futbolculara ve teknik kadroya sahip çıkılmalı iyi yada kötü olan her şeyden yönetim sorumludur.
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR